Reacția amuzantă pe care Macaulay Culkin a avut-o când a aflat că Disney va realiza o versiune modernă a renumitului „Home Alone”

Macaulay Culkin a avut reacția perfectă după ce a aflat că Disney va face un remake al filmului „Home Alone".

Reacția amuzantă pe care Macaulay Culkin a avut-o când a aflat că Disney va realiza o versiune modernă a renumitului „Home Alone”

Probabil cel mai cunoscut film de Crăciun, Home Alone, va avea parte de un remake realizat de Disney, iar Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe micul Kevin McAllister în anii ’90, s-a gândit să răspundă veștilor care au circulat în ultimele zile pe rețelele sociale. Culkin a postat o fotografie pe Twitter stând pe canapea cu un laptop în brațe, înconjurat de jocuri video, mâncare, și purtând o bentiță pe cap. „Așa ar arăta, de fapt, un Home Alone îmbunătățit”, a adăugat actorul în descriere. „Hey, Disney, sună-mă!” a continuat acesta.

Potrivit mai multor surse, versiunea modernă a Home Alone ar trebui să apară pe noul canal de streaming al Disney, intitulat Disney+. Inclusiv directorul Disney, Bob Iger, a confirmat informațiile, însă nu a oferit informații suplimentare în legătură cu actorii, data premierei sau alte detalii cu privire la acțiune, adăugând că totul va fi gândit „pentru o nouă generație”.

Citește și:
Brad Pitt pune pe primul loc timpul petrecut alături de copiii lui

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people