Reacția amuzantă a lui Kylie Jenner după ce i-a fost depășit recordul mondial de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram”

Poza unui ou este desemnată „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram", detronând-o pe Kylie Jenner, cea care a deținut recordul până acum.

Reacția amuzantă a lui Kylie Jenner după ce i-a fost depășit recordul mondial de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram”

Titlul de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram” îi aparține în acest moment unui simplu ou, care a reușit să obțină mai mult de 24 de milioane de like-uri, doborând un record mondial. Imaginea a fost postată de contul world_record_egg, care a avut un scop precis înainte de a-și începe aventura online – să obțină cele mai multe aprecieri din istoria Instagram-ului și să o detroneze pe deținătoarea recordului de până acum, Kylie Jenner. Reacția lui Kylie a venit la scurt timp după aflarea veștilor, aceasta postând un video în care sparge un ou pe asfalt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Take that little egg

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Contul oului care și-a câștigat mult dorita poziție a rugat oamenii de pe Instagram să-l ajute să-și îndeplinească obiectivul. „Haideți să stabilim un record mondial împreună și să obținem cea mai apreciată fotografie de pe Instagram. Să depășim recordul actual deținut de Kylie Jenner (18 milioane)! Putem să facem asta”.

Kylie Jenner a fost numită „cea mai valoroasă celebritate de pe Instagram”, după ce a fost făcut public faptul că orice postare de-a sa ce conține hashtag-urile „sponsorizat” sau „ad” este echivalentul a un milion de dolari cheltuiți pentru publicitate. Acestea fiind spuse, se pare că oul are foarte mult de lucru dacă vrea să țină pasul cu ea.

Citește și:
Lady Gaga a vorbit despre semnificația melodiei „Shallow' pe scena Critics Choice Awards 2019

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people