Rana fatală a Prințesei Diana nu ar fi trebuit să ducă la deces – susține o nouă expertiză

Rănile fatale ale Prințesei Diana nu ar fi trebuit să ducă la deces, susține un medic patolog de top din Marea Britanie în noua sa carte.

Rana fatală a Prințesei Diana nu ar fi trebuit să ducă la deces – susține o nouă expertiză

Dr. Richard Shepherd, care a investigat decesul Prințesei de Wales, susține că acea mică rană – o ruptură a unei vene – a dus la decesul Prințesei Diana numai pentru că a fost într-un loc nepotrivit, mult în interiorul plămânului său.

„Rana pe care a avut-o Prințesa Diana este atât de rară încât în întreaga mea carieră nu cred că am mai văzut una similară”, a scris Dr. Richard Shepherd în cartea sa.

„Moartea Prințesei Diana este un exemplu clasic al lucrului pe care noi îl spunem după aproape fiecare zi: ce ar fi fost dacă”, mai susține doctorul. „Ce ar fi fost dacă ea s-ar fi lovit de scaunul din față într-un unghi diferit. Ce ar fi fost dacă mașina mergea cu numai 10 km/h mai încet”.

Este cunoscut deja faptul că rănile pe care Prințesa Diana le-a suferit în accidentul de mașină din Paris în 1997 au fost cele care au dus la decesul acesteia. Însă, potrivit lui Richard Shepherd, ar fi existat un lucru ce i-ar fi putut salva viața, lucru care a depins numai de ea.

„Ce ar fi fost dacă ar fi purtat centura de siguranță?”, mai scrie Dr.Richard Shepherd. „Probabil ar fi apărut în public după câteva zile cu un ochi vânăt, cu probleme respiratorii de la coastele fracturate și cu mâna ruptă prinsă în bandaj. Ce ar fi fost dacă….”

Citește și:
Cum se traduce la Palatul Kensington ambiția lui Meghan Markle? Printr-o poreclă de prost gust

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people