Rami Malek a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a căzut de pe scenă

Rami Malek a căzut de pe scenă după încheierea ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar, actorul având nevoie de îngrijiri medicale.

Rami Malek a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a căzut de pe scenă

Rami Malek a câștigat aseară Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul „Bohemian Rhapsody”, însă acesta s-a împiedicat și a căzut de pe scenă în zona publicului la scurt timp după încheierea ceremoniei. El a fost ajutat să se ridice de câteva persoane din public.

Actorul în vâstă de 37 de ani a fost fotografiat în timp ce paramedicii îi ofereau îngrijiri medicale, el ținând în continuare statueta în mână.


Potrivit People, Rami Malek a fost mutat ulterior într-o zonă mai retrasă pentru a fi îngrijit.

În ciuda incidentului, el nu a părut să fie rănit în timpul declarațiilor de presă și, cu siguranță a avut parte de o noapte memorabilă, el vorbind despre importanța premiului și în cadrul discursului de mulțumire.

„Mă gândesc la cum ar fi fost să i se spună micuțului Rami că într-o zi acest lucru i se va întâmpla lui. Cred că mintea lui ar fi fost uimită. Se lupta cu identitatea sa, încercând să descopere cine este cu adevărat. Și, consider că oricine se chinuie cu cest lucru și încearcă să își descopere vocea, ascultați, am făcut un film despre un bărbat gay, un imigrant, care și-a trăit viața în propriul stil. Faptul că sărbătoresc acest lucru și această poveste cu voi în această seară este dovada că avem nevoie de astfel de povești. Sunt fiul unor imigranți din Egipt, o primă generație americană. Și parte din povestea mea este scrisă chiar acum. Și nu aș putea să fiu mai recunoscător oricăruia dintre voi și celor care au crezut în mine pentru acest moment. Este ceva ce voi prețui pentru tot restul vieții”, a spus Rami Malek.

Ciște și:
Moda masculină la Premiile Oscar 2019

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people