Prințul William și Kate Middleton, primele declarații despre nașterea copilului Ducelui și Ducesei de Sussex

Prințul William și Kate Middleton au participat ieri la un eveniment, ei vorbind cu reporterii și despre nașterea fiului Ducelui și Ducesei de Sussex.

Prințul William și Kate Middleton, primele declarații despre nașterea copilului Ducelui și Ducesei de Sussex

După săptămâni întregi de așteptare și numeroase teorii, Meghan Markle a născut luni un băiat, vestea aducând bucurie în întreaga lume. După ce discursul Prințului Harry ne-a arătat cât de emoționat și fericit este că a devenit tată, ieri a fost rândul Prințului William și al lui Kate Middleton să vorbească despre noul membru al familiei regale.

Prințul William și Kate Middleton și-au surprins fanii și au participat la inaugurarea „King’s Cup regatta”, unde au făcut declarații emoționante și, în același timp, amuzante despre nepotul lor și despre Prințul Harry.

Prințul Harry a vorbit cu reporterii prezenții la evenimente și le-a declarat că este foarte fericit că fratele său a devenit tată: „Evident sunt încântat, absolut încântat și abia așteptăm să îi vede în câteva zile, după ce lucrurile se vor liniști. Sunt foarte fericit să îi urez fratelui meu bun venit în societatea privată de somn, lucru care se întâmplă când devii părinte.”

Prințul William și Kate au participat la acest eveniment urmând ca cei doi să fie gazdele regate vara aceasta pentru a aduce mai multă atenție patronajelor de care se ocupă, Ducele și Ducesa de Cambridge urmând chiar să concureze unul împotriva celuluilalt, potrivit reporterului regal Emily Andrews.

William și Kate nu sunt singurii care au vorbit despre bucuria de a avea un nou membru în familie. Prințul Charles și Camilla Parker Bowles se află în vizită oficială în Berlin, însă au postat un mesaj pe Twitter. „Nu am putea fi mai încântați de această veste și abia aștept să cunoaștem bebelușul când ne vom întoarce”.

Citește și:
Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people