Prințul William și Kate Middleton au călătorit cu o companie aeriană de linie în urma controversei provocate de zborul privat ales de Ducele și Ducesa de Sussex

Prințul William și Kate Middleton au plecat în vacanță cu cei trei copii și au ales să zboare cu o companie aeriană de linie.

Prințul William și Kate Middleton au călătorit cu o companie aeriană de linie în urma controversei provocate de zborul privat ales de Ducele și Ducesa de Sussex

Prințul William și Kate Middleton au plecat în vacanță alături de cei trei copii, însă ei au decis să zboare cu o cursă a unei companii de linie, evitând astfel critica pe care au primit-o Prințul Harry și Meghan Markle când au zburat cu un avion privat în Nisa.

Ducele și Ducesa de Cambridge au zburat joi din Norwich, Anglia în Aberdeen, Scoția. „Am fost încântați să îi avem din nou la bordul unuia dintre zborurile noastre pe Ducele și Ducesa de Cambridge. De data aceasta ei au zburat din Norwich în Aberdeen cu partenerul nostru, Eastern Airways”, a declarat un reprezentant al companiei FlyBe, cea pe care o aleg de obicei William și Kate.

În imaginile obținute de Daily Mail, se vede cum Prințul William ține bagajele, în timp ce Prințul George și Prințesa Charlotte merg în urma lui. Kate îl ținea în brațe pe fiul cel mic, Prințul Louis, iar alături de familie a călătorit și bona Maria Borrallo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royalty Report (@royalty.report) on

O sursă a declarat recent pentru ET că atât Ducele și Ducesa de Cambridge, cât și Ducele și Ducesa de Sussex sunt așteptați la casa Reginei, în Balmoral până la finalul verii.

Decizia Ducilor de Cambridge de a zbura cu o cursă de linie a fost apreciată de fani, după ce Meghan și Harry au fost criticați în presa britanică pentru faptul că au zburat cu un avion privat. În urma tuturor criticilor aduse, Elton John le-a luat apărarea Ducelui și Ducesei de Sussex.

„Sunt profund dezamăgit de comportamentul greșit al presei în ceea ce privește știrile despre șederea Ducelui și Ducesei de Sussex în locuința mea din Nisa de săptămâna trecută. După un an agitat ei își continuă munca și sunt dedicați organizației lor, așa că David și cu mine am vrut ca tânăra familie să aibă o vacanță privată în liniștea și siguranța casei noastre. Pentru a menține un nivel atât de necesar de protecție, le-am oferit un zbor cu un avion privat. Pentru a sprijini devotamentul Prințului Harry față de protejarea mediului înconjurător, ne-am asigurat că zborul va fi neutru din punct de vedere al emisiei de carbon, făcând o donație pentru organizația Carbon Footprint. Respect și aplaud devotamentul lui Harry și al lui Meghan pentru munca de caritate și cer presei să înceteze aceste asasinate neobosite și neadevărate asupra caracterului lor, atacuri care apar aproape zilnic.'

Elton John nu este singurul care a cerut încetarea acestor atacuri, Ellen DeGeneres și Pink criticând modul în care Ducele și Ducesa de Sussex sunt tratați în tabloidele britanice.

Citește și:
Prințul William i-ar fi spus Reginei Elisabeta a II-a că nu este sigur de sentimentele lui pentru Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people