Prințul Philip conduce fără centură de siguranță, deși a fost implicat recent într-un accident rutier

Prințul Philip a fost văzut conducând fără centură de siguranță, iar una dintre persoanele implicate în accidentul recent spune că ducele nu și-a cerut iertare pentru coliziune, contrar afirmațiilor făcute de Palatul Kensington.

Prințul Philip conduce fără centură de siguranță, deși a fost implicat recent într-un accident rutier

Prințul Philip a fost avertizat de poliția britanică pentru că a condus fără centură de siguranță, la doar două zile după ce a fost implicat într-un accident de mașină. Weekend-ul trecut, Ducele de Edinburgh a fost văzut la volanul unui Land Rover, în apropierea rezidenței din Sandringham. Poliția din Norfolk a văzut imaginile din presă și i-a oferit ducelui „sfaturi adecvate” în privința șofatului fără centura de siguranță.

Prințul Philip conducea tot un Land Rover când a fost implicat într-o coliziune violentă săptămâna trecută, cu o mașină în care se aflau două femei și un copil în vârstă de nouă luni. Copilul nu a fost rănit, iar cele două femei au fost tratate de mici zgârieturi.

Philip nu a fost nici el rănit, iar împreună cu Regina Elisabeta a II-a i-a contactat pe cei implicați în accident și le-a transmis toate gândurile bune, conform declarațiilor Palatului Kensington. Cu toate acestea, Emma Fairweather, care și-a rupt încheietura mâinii din cauza coliziunii, le-a spus celor de la Sunday Mirror că Palatul nu a contactat-o sub nicio formă. „Încă nu am primit niciun contact din partea casei regale. Poate că ar trebui să prioritizeze acest lucru în loc să-și testeze noua mașină. Mă simt norocoasă că sunt în viață, iar el nici măcar nu și-a cerut scuze. Ar fi însemnat foarte mult pentru mine dacă Prințul Philip și-ar fi cerut iertare, nici măcar nu știu dacă chiar îi pare rău.”

Contrar celor declarate de Emma Fairweather, un purtător de cuvânt al Palatului le-a spus celor de la People după accident că „a fost trimis un mesaj de sprijin atât șoferului, cât și pasagerului”, însă nu a dorit să comenteze alte părți ale interviului. La doar două zile după accident, Philip a fost văzut din nou la volan, într-o altă mașină, conducând fără centură de siguranță.

De asemenea, Ducele de Edinburgh a primit și un consult oftalmologic, pe care l-a trecut fără probleme, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi locuința din Cotswold

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people