Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Canada?

În mod cert întrebarea care se află pe buzele tuturor este cum arată casa în care Prințul Harry și Meghan Markle vor locui în Canada alături de fiul lor, Archie.

Nu mai este un secret faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au hotărât să trăiască în Canada după decizia lor de a se îndepărta de familia regală. Cu toate acestea, ei nu au dat foarte multe detalii despre noua lor casă. Cei doi au mai fost în Marea Britanie, însă doar pentru perioade scurte pentru a-și onora responsabilitățile regale. Acum, că și le-au deplinit, speră să își găsească o locuință în Vancouver.

Conform publicației The Sun, ei ar vrea să cumpere o casă în Kitsilano, un cartier destul de cunoscut din West Vancouver, la un preț raportat de 36 de milioane de dolari. Această locuință are patru etaje, șase dormitoare, cinci băi, o vedere spectaculoasă către Vancouver, ceea ce înseamnă că au destule camere și pentru cei care îi vor vizita, inclusiv Kate Middleton și Prințul William.

Potrivit unui agent imobiliar, se pare că Meghan ar fi cea care își dorește mai mult casa: „Meghan și-a exprimat interesul pentru cumpărarea acestei case frumoasă. Ar fi perfectă pentru ea, Harry și micuțul Archie”, a declarat acesta pentru The Sun.

Meghan Markle și Prințul Harry au trăit până acum în atenția publicului, astfel încât este de înțeles dacă ei vor alege acum o locuință într-o zonă mai liniștită. Această proprietate are porți și garduri destul de înalte, ceea ce ar fi un aspect de luat în considerare dacă se hotărăsc să o cumpere. 

Cuplul regal încearcă să găsească cea mai potrivită zonă din Vancouver pentru a-l crește pe fiul lor, Archie: „Cartierul este cunoscut drept un refugiu pentru oamenii înstăriți și are o atmosferă foarte relaxantă. Sunt sigur că vor fi foarte fericiți acolo și că vor fi primiți cu brațele deschise”, a mai spus agentul imobiliar.

În urma deciziei pe care Prințul Harry și Meghan Markle au luat-o, și anume de a se îndepărta de familia regală, ei au mai spus că vor da înapoi banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, aproximativ 3 milioane de dolari.

Citește și:
Meghan Markle „detesta' codul vestimentar regal și abia așteaptă să își schimbe stilul vestimentar

Foto: Hepta, REW Real Estate, Angell, Hasman & Associates Realty Ltd

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people