Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit

Momentul pe care noi (și cu siguranță și mulți dintre voi) îl așteptăm de câteva luni bune a sosit în sfârșit! Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit azi!

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit azi în cadrul unei ceremonii fastuoase care a fost așteptată de milioane de oameni din întreaga lume.

Momentul în care Meghan Markle și Prințul Harry au făcut schimb de verighete

După ce Meghan Markle a confirmat că tatăl ei, Thomas Markle, nu va putea participa la nuntă, întrebarea de pe buzele tuturor a fost cine o va conduce spre altar. Prințul Charles a fost cel care i-a stat alături, însă nu de la intrarea în capela St. George din Windsor, ci a acompaniat-o doar de la jumătatea drumului. Acest lucru a fost o premieră în istoria nunților regale britanice.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, a însoțit-o pe fiica sa în drumul spre capela St. George din Windsor.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit însă Meghan Markle nu va primi titlul nobiliar de prințesă din cauza regulilor coroanei britanice, potrivit cărora doar persoanele născute în familiile regale pot primi acest titlu. Desigur, Meghan Markle va primi un titlu nobiliar, ea devenind, la fel ca soția Prințului William, ducesă. Se pare că Regina Elisabeta a II-a le va oferi Prințului Harry și lui Meghan ducatul de Sussex, cei doi devenind astfel Ducele și Ducesa de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, iar petrecerea organizată în această seară de Prințul Charles va avea loc în Frogmore House fiind așteptați peste 200 de invitați. Dacă majoritatea cuplurilor aleg să-și petreacă noaptea într-un loc cât mai îndepărtat și exotic, cei doi au ales casa bunicii lui Harry, castelul Windsor. Astfel, prima noapte ca soț și soție va avea loc la doar 1 km de locul petrecerii, în castelul Reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit – cât a costat nunta anului și cine plătește cheltuielile

Se pare că nunta regală va costa între 690.000 și 33 de milioane de dolari, însă nu ar trebui să ne surprindă având în vedere că vorbim despre una dintre cele mai importante familii regale din lume. Kensington Palace a anunțat după logodna celor doi că Prințul Charles și restul familiei regale vor plăti pentru ceremonie, muzică, flori, decorațiuni și recepția de după, la fel ca în cazul nunții Prințului William cu Kate Middleton.

Desigur, familia regală nu va plăti pentru absolut orice. De exemplu, se pare că Prințul Harry și Meghan Markle vor primi tortul de nuntă și nu vor plăti pentru șampanie, deoarece compania este mereu menționată de presă, însă ar putea plăti pentru vin.

Caleașca și Capela St. George sunt un cadou din partea Reginei Elisabeta a II-a, așa că Meghan Markle va avea de plătit pentru un singur lucru: rochia de mireasă. Ea urmează astfel exemplul lui Kate Middleton, care a plătit împreună cu familia sa pentru superba rochie Alexander McQueen.

Există însă și un lucru care va fi plătit din taxele cetățenilor: securitatea, aceasta fiind și cea mai costisitoare. Pentru ziua cea mare, străzile vor fi pline de poliție și echipaje speciale. Pentru nunta Prințului William se pare că toate sistemele de securitate și echipajele speciale au costat în jur de 32 de milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, iar cei doi s-au ocupat împreună de ceremonie până la cel mai mic detaliu. Ei au ales florile, selecția simbolizând iubire, familia și prosperitate, iar cea care s-a ocupat de aranjamente a fost Philippa Craddock, folosind trandafiri de grădină, degețel (Digitalis) și bujori.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă cu aromă de floare de soc și lămâie și va fi acoperit cu cremă de unt și flori naturale. Însă va exista un al doilea tort, cu fructe, pentru a se păstra tradiția care a debutat la nunta Reginei Victoria. La nunta Prințului William cu Kate Middleton a existat un tort cu fructe de opt etaje, decorat cu 900 de flori din zahăr.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit – unde vor pleca în lune de miere

Cuplul regal se va îmbarca într-o călătorie superbă, pe meleaguri africane. Se pare că cei doi vor ajunge în Namibia. Prințul Harry și Meghan Markle se vor caza la o cabană de lux din Valea Hoanib din Namibia. Cel mai probabil motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au ales ca destinație pentru luna de miere tocmai Namibia este acela că vor avea parte de intimitatea atât de mult dorită – Namibia este printre cele mai puțin populate țări din lume însă are peisaje superbe!

Citește și:
Regulile vestimentare ciudate pe care membrii Familiei Regale britanice trebuie să le respecte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people