Prințul Harry și Meghan Markle au ales o caleașcă de basm pentru nunta lor

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea parte de o călătorie rafinată după ce vor spune mult așteptatul „da”.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales o caleașcă de basm pentru nunta lor

Palatul Kensington a anunțat miercuri că viitorul cuplu regal a ales trăsura Ascot Landau. Conform comunicatului de presă emis, caii vor plimba cuplul proaspăt căsătorit pe High Street, prin Windsor Town urmând să se întoarcă la castelul Windsor.

Aghiotantul Coroanei, Toby Browne a descris caleașca ca fiind „ușor de remarcat, luminoasa, intimă și cochetă'. „Pasagerii pot sta în picioare și deci, prin urmare, toată lumea va avea ocazia să vadă cuplul' a mai precizat Browne.

„Cei doi așteaptă cu interes această scurtă călătorie în care vor avea ocazia să își salute admiratorii' a declarat Palatul Kesington.

Nu este pentru prima dată când Prințul Harry se va urca într-o astfel de trăsură. În 2011, cu ocazia nunții lui William și a lui Kate, Harry se urca în calitate de cavaler de onoare într-un Ascot Landaus. Acum, admiratorii casei regale speră să-i întrezărescă într-o caleașcă de acest tip și pe prințul George și prințesa Charlotte, bineînțeles însoțiți de părinții lor.

Este de menționat faptul că aceste trăsuri nu sunt utilizate doar pentru nunți, fiind folosite și pentru comisarii primiți de Regină la Buckingham Palace. Caii trăsurii vor fi bineînțeles de viță nobilă, de Wndsdor, aceștia servind familia regală încă după timpul Reginei Victoria.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/991657964464476161

Desigur că ploaia reprezină o problemă pentru orice mireasă. Prin urmare, cea de a doua opțiune a cuplului este trăsura Scottish State contruită în 1830 pentru Ducesa de Teck, mama Reginei Maria.

Nunta va avea loc pe 19 Mai la Capela St. George din Windsor.

Citește și:
Ce cadou vor primi Prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Elisabeta a II-a

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people