Prințul Harry sau Meghan Markle? Cine a luat, de fapt, decizia de a se muta în Canada

Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a se muta în Canada a fost considerată una controversată, iar acum s-a aflat cine anume a luat această hotărâre.

Prințul Harry sau Meghan Markle? Cine a luat, de fapt, decizia de a se muta în Canada

Dacă până acum ne întrebam cine a decis ca Prințul Harry și Meghan Markle să se mute în Canada, a venit momentul să aflăm adevărul. O sursă a dezvăluit pentru publicația Us Weekly cui i-a aparținut această hotărâre.

„Când a devenit limpede că Meghan nu va fi tratată corect, Happy a răbufnit. Este clar că a fost decizia lui de a se muta în Canada”, a declarat sursa citată.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat decizia de a se retrage din familia regală în luna ianuarie. Regina Elisabeta a II-a le-a cerut Ducilor de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi prezenți la slujba de la Westminster Abbey organizată în onoarea Commonwealth, fiind și ultimul eveniment la care cei doi au participat în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice. Prințul Harry și Meghan Markle vor rămâne președinte, respectiv vicepreședinte al Queen’s Commonwealth Trust.

După acest eveniment, cei doi s-au întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor, Archie, în vârstă de 10 luni. „Harry vrea să își țină fiul departe de negativitatea și tensiunea la care el a fost expus în Marea Britanie. El știe cum este să crești în centrul atenției și vrea să îi ofere lui Archie posibilitatea de a avea o viață normală”, a mai spus sursa pentru Us Weekly.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa în care locuiesc în Canada pe fondul pandemiei de coronavirus. Acum câteva zile, aceștia și-au sfătuit milioanele de fani care îi urmăresc pe Instagram să fie uniți și au mulțumit celor care muncesc necontenit în întreaga lume pentru a combate epidemia de coronavirus.

„Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru adevăr, pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu COVID-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman”, au declarat cei doi.

Citește și:
Adevărul despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta definitiv în Africa

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people