Prințul Harry, păcălit de doi ruși care au pretins că sunt Greta Thunberg și tatăl ei

Prințul Harry a căzut victima unei farse pusă la cale de doi ruși care au reușit să îl facă să vorbească deschis despre Megxit și Jeffrey Epstein.

Prințul Harry, păcălit de doi ruși care au pretins că sunt Greta Thunberg și tatăl ei

Prințul Harry a căzut victimă unei farse pusă la cale de doi ruși care au pretins că sunt activista Greta Thunberg și tatăl ei și l-au determinat să vorbească deschis despre Megxit și Jeffrey Epstein.

Cei doi farseuri, Vladimir Kuznetsov și Alexey Stolyarov, au făcut publică întreaga conversație pe contul lor de YouTube, conversație care a fost înregistrată pe 31 decembrie 2019 și 22 ianuarie 2020.

Harry, care a decis ca, împreună cu soția lui, Meghan Markle, să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice și la toate angajamentele, dar și privilegiile regale, a vorbit despre relația Prințului Andrew cu Jeffrey Epstein, dar și despre separarea de familia regală.

„Această decizie cu siguranță nu a fost una ușor de luată, însă este cea mai bună decizie pentru familia noastră, decizia potrivită pentru ca eu să îmi pot proteja fiul”, a declarat Harry. „Și cred că sunt o mulțime de oameni în această lume care sunt de acord cu noi și ne respectă pentru că am decis să punem familia pe primul lor”.

Întrebat despre soția lui, Prințul Harry a precizat că „a te căsători cu un prinț sau o prințesă nu este atât de fabulos pe cât pare”, iar noua lui viață din Canada este „mult mai bună” decât cea din Marea Britanie.

Cei doi farseuri l-au întrebat pe Prințul Harry și despre zvonurile cu privire la faptul că ar putea rămâne fără titluri regale. „Nu, nu, din nou, nu trebuie să crezi tot ceea ce citești. Nimeni nu ne ia titlurile”, le-a răspuns Prințul Harry.

Întrebat fiind despre legătura dintre Prințul Andrew și miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, Prințul Harry a ținut să precizeze că nu are multe de spus. „Orice ar fi făcut sau nu a făcut este complet separat de mine și soția mea. Noi ne concentrăm pe comunitate. Și de asta suntem complet separați de mare parte din familia mea”.

Cei doi farseuri, Vladimir Kuznetsov și Alexey Stolyarov, au devenit celebri de-a lungul anilor după ce au reușit să păcălească numeroase celebrități, precum Elton John, dar și pe Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au impresionat la ultimul lor eveniment regal (GALERIE FOTO)

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people