Printul Harry isi dorea sa aiba o relatie cu o persoana celebra, inainte sa o intalneasca pe Meghan Markle

Printul Harry a stiut de dinainte sa o intalneasca pe actrita Meghan Markle ca se va casatori cu cineva celebru.

Printul Harry isi dorea sa aiba o relatie cu o persoana celebra, inainte sa o intalneasca pe Meghan Markle

Se pare ca Printul Harry a avut o premonitie ciudata: a stiut de dinainte sa o cunoasca pe Meghan Markle ca persoana cu care va ajunge sa se casatoreasca va fi o celebritate.

Cu toate acestea, premonitia a fost sub forma unei dorinte pe care Printul a avut-o, aceea de a avea o relatie cu o persoana obisnuita sa traiasca in lumina reflectoarelor.

Cele doua femei cu care Harry a avut relatii serioase, Cressida Bonas si Chelsy Davy, au declarat amanadoua ca au fost coplesite de atentia media care li se oferea din cauza statutului de partenere pentru un membru al familiei regale. Relatiile, desi serioase, nu au ajuns niciodata la stadiul de casatorie, poate si datorita acestui lucru, care a avut un imapact mare asupra vietii lor.

Printul Harry i-a destanuit unui prieten ca „numai cineva care este deja in lumea celebritatilor poate sa inteleaga asta si sa gestioneze tot se intampla odata ce ai o relatie cu un print”, conform Daily Mail.

La foarte putin timp dupa ce a spus aceste lucruri, Printul Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle, o actrita americana cunoscuta in principal pentru rolul sau din serialul „Suits” dar si pentru munca sa umanitara. Acum cateva zile, cei doi au facut anuntul logodnei si nunta lor va avea loc in 2018.

Citeste si:
Cand si unde se vor casatori Printul Harry si Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people