Prințul George are aceleași pasiuni ca părinții săi

Prințul George, fiul Ducelui și Ducesei de Cambridge moștenește pasiunea părinților săi pentru sport.

Prințul George are aceleași pasiuni ca părinții săi

Kate Middleton și Prințul William iubesc sporturile, așa că era normal ca și cei doi copii să moștenească această pasiune. Prințul George, fiul cel mare al cuplului, se pare că urmează deja mai multe cursuri.

Ducele și Ducesa de Cambridge s-au aflat într-o vizită oficială în Norvegia, iar aceștia au mers și la Holmenkollen, faimoasa rampă pentru sărituri. Acolo Kate Middleton a povestit unui grup de copii care luau lecții de ski că Prințul George a învățat să schieze la doi ani, în timpul unei vacanțe în Alpi.

În plus, acesta nu este singurul sport pe care Prințul George îl face. El învață să joace și tenis, lecțiile desfășurându-se pe terenul privat al locuinței din Norfolk. Kate Middleton a cerut în luna noiembrie sfaturi pentru fiul ei antrenorului Sam Richardson.

„Ducesa de Cambridge a spus că având doar patru ani, George vrea doar să lovească mingea, așa că ma întreba ce ar trebui ea să facă. Se vor chinui la vârsta aceasta să lovească mingea. Ea a spus că el este interesat de acest sport, dar mai mult în simpla lovire a mingii”, a declarat atunci antrenorul de tenis.

Nu ne suprinde deloc că Prințul George practică deja două sporturi. În plus, având în vedere ca Prințesa Charlotte știe deja să vorbească și în spaniolă, putem spune că Ducele și Ducesa de Cambridge au copii talentați.

Abia așteptăm să îl cunoaștem și pe cel de-al treilea copil al celor doi.

Citește și:
Printul William, cele mai frumoase momente alaturi de familia sa

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people