Prințul Charles și-ar putea schimba numele atunci când devine rege

Atunci când Regina Elisabeta a II-a nu va mai fi printre noi, Prințul Charles va deveni rege. Este puțin probabil ca acesta să-și păstreze numele, atunci când se va întâmpla asta, iar acesta este motivul pentru care va face acest lucru.

Prințul Charles și-ar putea schimba numele atunci când devine rege

Titlul de Prințul de Wales a fost acordat Prințului Charles atunci când el avea doar nouă ani. La 68 de ani, Prințul Charles este cel mai longeviv moștenitor din istoria Marii Britanii.

O publicație a dezvăluit mai multe informații cu privire la motivul pentru care Prințul Charles ar putea să renunțe la numele său atunci când va lua locul Reginei. De exemplu, „Regele Charles I' este cel care a fost executat în 1649 pentru trădare. Totodată, Regele Charles al II-lea este cunoscut pentru aventurile sale amoroase, iar acest lucru include și câteva evenimente devastatoare, precum Marele Incediu din Londra, din 1666.

Prin urmare, Prințul Charles ar trebui să-și aleagă alt nume, atunci când acesta va prelua locul Reginei Elisabeta a II-a la tron. Informațiile prezentate de The Guardian prezintă faptul că Prințul Charles și-ar putea folosi al doilea prenume. Botezat Charles Philip Arthur George, publicația susține faptul că regele le-a spus prietenilor apropiați faptul că va folosi al treilea prenume, devenind „George al VII-lea.'

Până în acest moment, Clarence House a negat faptul că Prințul Charles și-ar putea schimba numele în momentul în care va deveni rege, dar de asemenea, este posibil ca el că facă anumite schimbări majore, atunci când va lua locul Reginei Elisabeta a a II-a.

Citește și:
Momentul în care Prințul Charles și-a dat seama că e eclipsat de Prințesa Diana

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people