Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au dezvăluit PRIMA IMAGINE și numele celui de-al treilea copil al lor

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară și au dezvăluit acum și numele bebelușului.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au dezvăluit PRIMA IMAGINE și numele celui de-al treilea copil al lor

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară, Prințesa aducând pe lume un băiețel. Ei mai au doi băieți, Prințul Alexander (4 ani) și Prințul Gabriel (3 ani).

Prințesa a născut la spitalul Danderyd din Stockholm, iar o declarație oficială a fost dată publicității la scurt timp de la venirea pe lume a copilului.

„Suntem atât de fericiți și recunoscători să putem să întâmpinăm în familia noastră pe cel de-al treilea fiu. Eu, Prințesa Sofia și cei doi frați mai mari am așteptat cu nerăbdare această zi. Acum așteptăm cu nerăbdare să ajungem să îl cunoaștem pe noul mic membru al familiei noastre”, a declarat Prințul Carl Philip.

Cuplul regal a anunțat acum și numele băiețelului, dezvăluind și prima fotografie oficială cu acesta. Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au decis ca micuțul să poarte numele de Prințul Julian. Fotografia a fost realizată chiar de tatăl băiețelului, Prințul Carl Philip, și a fost dezvăluită lumii întregi pe contul oficial de Instagram a Casei Regale a Suediei.

Copilul Prințul Carlui Philip și al Prințesei Sofia a Suediei care abia s-a născut este primul bebeluș regal care vine pe lume în Suedia după ce, în 2019, Regele Carl XVI Gustaf al Suediei a făcut unele schimbări majore în ceea ce privește casa regală.

Mai exact, în 2019, Regele Carl XVI Gustaf al Suediei a anunțat că toți copiii pe care îi au sau îi vor avea Prințul Carl Philip & Prințesa Sofia, dar și Prințesa Madeleine și Christopher O’Neill nu vor mai fi considerați ca membri ai casei regale din Suedia.

Acest lucru înseamnă că cei doi copii pe care îi au Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia și cei trei copii ai Prințesei Madeleine – Prințesa Leonore, Prințul Nicolas și Prințesa Adrienne – dar și viitorii lor copii au pierdut titulatura oficială de Royal Highness (Altețe Regale) și că, în viitor, nu vor fi obligați să îndeplinească sarcini regale și nici să participe la evenimente oficiale dacă nu vor dori acest lucru.

Cuplul regal a dezvăluit în luna decembrie că vor deveni din nou părinți prin intermediul unei postări făcută pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale a Suediei, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron, și Prințesa Sofia a Suediei.

La finalul lunii noiembrie 2020, Prințul Carl Philip și prințesa Sofia a Suediei au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Prinții Suediei au sărbătorit anul acesta cinci ani de mariaj. Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este cel de-al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Acesta a fost primul în ordinea succesiunii la tron la naștere, dar a ajuns pe locul al patrulea după modificarea Legii Succesiunii, care a introdus sistemul primogeniturii absolute. Astfel, sora sa mai mare, Victoria, este Prințesă Moștenitoare astăzi.

Citește și:
Giancarlo Giammetti, co-fondatorul casei de modă Valentino, a împărtășit două imagini rare cu Prințesa Diana

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people