Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei și-au botezat mezinul

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei și-au botezat fiul de 5 luni.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei și-au botezat mezinul

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei au sărbătorit botezul celui de-al treilea fiu al lor, Prințul Julian, sâmbătă, 14 august, la Capela Regală a Palatului Drottningholm din Stockholm.

Cuplul regal a dezvăluit în luna decembrie că vor deveni din nou părinți prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron. Cei doi și-au întâmpinat băiețelul, care nu are un titlu regal, în martie.

„Suntem atât de fericiți și recunoscători să putem să întâmpinăm în familia noastră pe cel de-al treilea fiu. Eu, Prințesa Sofia și cei doi frați mai mari am așteptat cu nerăbdare această zi. Acum așteptăm cu nerăbdare să ajungem să îl cunoaștem pe noul mic membru al familiei noastre”, a declarat atunci Prințul Carl Philip.

Julian a mai primit și prenumele Herbert Folke. Episcopul Johan Dalman și reverendul Michael Bjerkhagen l-au binecuvântat pe cel mic în timpul ceremoniei. Mama lui, îmbrăcată într-o superbă rochie Etro, l-a ținut în brațe în timpul acestor momente speciale. Detaliul care a atras atenția tuturor criticilor de stil a fost bentița albă, cu fundă mare la spate, cu care prințesa și-a accesorizat părul prins într-o coadă simplă.

Julian a purtat, aparent, aceeași cămășuță de botez purtată de tatăl lui la botezul acestuia din 1979. Cei doi frați mai mari, Alexander, de 5 ani, și Gabriel, de 3 ani, au purtat ținute asortate, cu sacouri bej, cămăși albe și pantaloni scurți bleumarin. Începând din 2019, în urma unui decret al bunicului lor inspirat de revolta ducilor de Sussex împotriva familiei regale britanice, copiii nu vor mai avea îndatoriri regale atunci când vor fi mari.

La fericitul eveniment transmis de televiziunea publică au participat și părinții Prințului Carl Philip, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, precum și fiicele lor, prințesa moștenitoare Victoria și Prințesa Madeleine.

Citește și:

Smiley face dezvăluiri despre botezul fiicei sale, Josephine: „Am avut puține emoții'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people