Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme mamei sale. Cum a surprins fiica Reginei Letizia, la 16 ani

Prințesa Leonor a Spaniei a avut o apariție elegantă alături de familia regală la un eveniment în Barcelona.

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme mamei sale. Cum a surprins fiica Reginei Letizia, la 16 ani

Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, și Sofia, în vârstă de 15 ani, au călcat pe urmele elegante ale mamei lor, la o ceremonie anuală de decernare a premiilor Fundației Prințesa de Girona. Tinerele au atras privirile prin ținutele rafinate, alături de Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea al Spaniei.

Prințesa Lenor a Spaniei, apariție elegantă la un eveniment în Barcelona

Leonor, Prințesă de Asturia, a purtat o rochie de balerină de un albastru pudrat uimitor, cu decolteu bardot, pentru a marca ceremonia. Aceasta a purtat părul prins într-un coc și a optat pentru cercei simpli, în formă de lacrimă. Între timp, sora sa Sofia a purtat o salopetă albă elegantă, acoperită cu un top în stil pelerină, iar părul l-a lăsat în bucle lejere pe spate.

sursa: profimedia

Mama fetelor, regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, a fost elegantă într-o rochie albastru marin, fără umeri, cu un guler accesorizat cu perle. Ea a asortat rochia cu o pereche de pantofi cu tocuri stiletto și și-a purtat părul într-o coadă simplă. Alături de fetele sale, Regele Felipe a arătat mai elegant ca niciodată într-un costum negru cu o cămașă albă și cravată albastră.

sursa: Profimedia

Prințesa are o fundație caritabilă în numele ei

Fundația, care este în prezent prezidată de rege în numele Principesei Leonor, lucrează pentru tineri în toate domeniile care sunt esențiale pentru viitorul lor. Ea urmărește să devină un punct de referință la nivel național în sprijinirea tinerilor în dezvoltarea lor profesională și personală. În special, ceremonia de decernare a premiilor recunoaște tinerii talentați care sunt considerați modele de urmat pentru activitatea lor.

Călătoria la Barcelona a marcat prima vizită a lui Leonor în provincia Girona. Unul dintre titlurile sale istorice este cel de Prințesă de Girona. Leonor studiază la UWC Atlantic College din sudul Țării Galilor, cu sediul într-un castel din secolul al XII-lea și supranumit „Hippie Hogwarts”, din septembrie 2021. UWC Atlantic College are un palmares dovedit în ceea ce privește educarea membrilor familiei regale. Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos a studiat aici în anii ’80, iar moștenitoarea belgiană a tronului, Prințesa Elisabeta, a absolvit anul trecut.

Citește și:
Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people