Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie cu decupaje îndrăznețe

Regina Letizia a Spaniei a uimit într-o rochie spectaculoasă, cu decupaje îndrăznețe în jurul abdomentului.

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie cu decupaje îndrăznețe

Regina Letizia a Spaniei a uimit cu o apariție spectaculoasă, îmbrăcată cu o rochie îndrăzneață roz, cu decupaje pe mijloc. Soția regelui Felipe a participat marți la comemorarea Zilei Mondiale a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii la oceanograful din Valencia.

Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă la un eveniment public

Regina, în vârstă de 49 de ani, a purtat o rochie care a făcut senzație, nu doar pentru culoarea roz îndrăzneață, ci și pentru decupajele din jurul abdomenului, lăsând să se întrevadă ușor trupul ei tonifiat. Ba mai mult, rochia de 65 de dolari a monarhului de la Cayro este încă disponibilă pentru a fi cumpărată. Regina Letizia a accesorizat ținuta cu o geantă și pantofi cu toc în aceeași culoare.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

La începutul acestei luni, regina Letizia a apărut în prima pagină a ziarelor de modă pentru un alt motiv: a purtat exact aceeași rochie precum o altă femeie prezentă la același eveniment. În timp ce a prezentat premiile Reina Letizia 202 la reuniunea Consiliului Regal pentru persoane cu dizabilități, beneficiara Inmaculada Vivas Teson a apărut purtând aceeași rochie midi bloc de culoare alb-negru ca și monarhul. Ele chiar au aranjat ținuta în mod similar, amândouă asociind piesa cu tocuri negre.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cât cheltuie monarhul pe ținutele sale

Letizia s-a amuzat de moment și chiar a fost fotografiată alături de Vivas Teson, într-o ținută similară. Rochia în două tonuri poate fi demnă de un loc în dulapul unei regine, dar a venit fără o etichetă cu preț regal. De la Mango, rochia a fost vândută la prețul de 75 de dolari înainte de a se epuiza.

Pe lângă faptul că este o fană a chilipirurilor, se știe că regina Letizia are o garderobă sustenabilă și obișnuiește să repoarte ținutele cu care a apărut la alte evenimente publice. Ba mai mult, aceasta a mai fost văzută și în ținute ce au aparținut altor membri ai familiei.

În ianuarie, ea s-a alăturat regelui Felipe la recepția corpului diplomatic acreditat la Palatul Regal din Madrid. Pentru această ocazie, ea a purtat o ținută Valentino, compusă dintr-o fustă verde și o bluză florală cu mâneci lungi transparente, care a aparținut anterior mamei lui Felipe, regina Sofia.

Citește și:
E mai simplu să cerem mai mult de la femei: despre întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video