Primele imagini cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din luna de miere

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat în luna de miere și au împărtășit cu urmăritorii lor fotografii inedite. Ce destinație au ales?

Primele imagini cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din luna de miere

La câteva săptămâni de la nuntă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat în luna de miere. Cei doi au împărtășit mai multe fotografii cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au ales să își petreacă luna de miere în Sicilia. Aceștia au publicat și primele imagini din această destinație pe conturile lor de Instagram, spre încântarea urmăritorilor care își doresc să fie la curent cu ceea ce fac cei doi artiști.

Fie că vorbim de vremea frumoasă, de plajă sau de preparate delicioase, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au destule motive pentru care să se bucure că au ales să meargă în Sicilia.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prieteni, care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor, au existat și mulți care i-au criticat pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram în urmă cu ceva timp.

Cu câteva zile înainte de cununia civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie, intitulată „Cel puțin o veșnicie”, care face referire la povestea lor de dragoste și la modul în care cei doi s-au cunoscut.

Citește și:
Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie: „Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people