Primele imagini cu Andreea Ibacka însărcinată

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți și au anunțat acest lucru în urmă cu aproximativ o lună prin intermediul unei postări pe blogul Andreei.

Primele imagini cu Andreea Ibacka însărcinată

Andreea Ibacka a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă. Imaginile au fost realizate atunci când Andreea era însărcinată în 21 de săptămâni, căci așa cum precizează chiar ea, acum sarcina are 24 de săptămâni.

Actrița arată mai bine ca niciodată, radiază de fericire și a împărtășit cu cei care îi citesc blogul mai multe detalii din viața ei de viitoare mămică.

„Dacă aș avea timp să-ți povestesc câte mi se întâmplă în perioada aceasta…

2018 a fost anul meu, asta este clar!

Și chiar dacă am un program foarte încărcat, sarcina ușoară mi-a permis să mă ocup de toate cu zâmbetul pe buze. Cu tot cu un plus de entuziasm, pentru care dau „vina' pe hormoni, dar mai ales pe așteptarea aceasta frumoasă. Încă o dată spun… sunt o mega norocoasă!”

Fotografiile de mai jos sunt făcute la 21 de săptămâni de sarcină.

Între timp galopăm cu bine înspre 24 de săptămâni… cu doar câteva sute de grame în plus față de galeria de imagini.

„Desigur, pe lângă conținutul foto, promit să revin cu fel de fel de recomandări utile legate de perioada sarcinii. Poate se ia… și atunci un strop de documentare ar putea să-ți prindă bine.

În altă ordine de idei, te invit să rămâi prin zonă și dacă ești interesat(ă) de amenajări interioare. Pregătesc o avalanșă de materiale despre renovarea noastră cea de toate zilele.

De la selecția faianței sau a parchetului, cu argumentele de rigoare, până la decizii legate de circuitele electrice și corpurile de iluminat, de exemplu.”

„Îl las pe suedez (Cabral – n.red) să vă povestească despre izolația cu vată bazaltică, acoperiș, structură de rezistență ș.a.m.d. E priceput din cale afară, pe cuvânt de fost cercetaș (mda, am copilărit în anii 90). Bine, să se întoarcă de pe la festivaluri, înainte de toate.

Până una – alta, uite cum ai putea să te îmbraci vara aceasta, mai ales dacă ești însărcinată.

Genul programului: stil de gravidă. Maternity style is not boring!”

Acesta este primul copil al cuplului. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Mai multe imagini găsești pe blog-ul Andreei: andreeaibacka.ro

Citește și:
Adela Popescu este din nou însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people