PRIMA POZĂ cu Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor, Josephine Ana Maria

Smiley și Gina Pistol și-au botezat zilele trecute fetița, micuța Josephine Ana Maria, iar acum a apărut și prima fotografie de la eveniment.

PRIMA POZĂ cu Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor, Josephine Ana Maria

Smiley și Gina Pistol au păstrat până acum discreția în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine Ana Maria, și nu au împărtășit imagini în care să i se vadă și chipul, dar au oferit detalii despre rolul de părinți și cum se descurcă. Însă, foarte mulți dintre fanii cuplului se întreabă când va avea loc botezul micuței.

Ei bine, evenimentul a avut loc chiar zilele trecute și deși Smiley și Gina Pistol nu au postat nicio fotografie de la botezul fetiței lor, știrea s-a aflat cu ajutorul uneia dintre vedetele invitate la eveniment.

Andreea Bănică este cea care a dezvăluit pe contul ei de Instagram că a petrecut la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol atunci când le-a prezentat fanilor ținuta pe care a purtat-o. „Este un costum roz special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Tot Andreea Bănică este cea care a dezvăluit și prima fotografie de la botezul micuței, imagine în care cântăreața apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și cei doi fericiți părinți, Smiley și Gina Pistol. „Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important.”, este textul care acompaniază fotografia.

Smiley a povestit într-o emisiune de televiziune cum i s-a schimbat viața de la nașterea lui Josephine Ana Maria. Artistul a spus că micuța Josephine este cuminte, veselă și că el și Gina Pistol se acomodează cu viața în trei, fără prea mult ajutor de la bunici, care doar își vizitează nepoata din când în când. „Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi.”

Citește și:
Nicole Cherry a dezvăluit sexul copilului ei, în cel mai simpatic mod

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people