Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut primul copil

Pippa Middleton, sora cea mică a lui Kate Middleton, a născut.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut primul copil

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut azi primul copil, un băiețel, al cărui nume nu a fost încă făcut public.

Reprezentantul oficial al Pippei Middleton a confirmat că „Băiețelul s-a născut pe 15 octombrie la 1.58 p.m., cântărind 3,9 kilograme. Toată lumea este încântată, iar mama și copilul se simt foarte bine”.

Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a fost văzută ieri intrând în spitalul St. Mary din Paddington, Londra, alături de soțul ei. Pippa Middleton purta o haină lungă, albastră, pantofi albi și ochelari de soare, fiind urmată de soțul ei, James Matthews, ducând în mâini două genți cu lucrurile necesare nașterii.

Vestea vine la câteva ore după ce a fost anunțat că Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă un copil. Pippa a ales aceeași maternitate în care i-a născut și Kate Middleton pe cei trei copii ai săi și ai Prințului William, George, Charlotte și Louis. 

Pippa a confirmat că este însărcinată în luna iunie a acestui an, anunțul veștilor fiind făcut într-o rubrică de fitness pe care o scrie pentru revista Waitrose Weekend. Pippa a vorbit despre antrenamentele pe care le practică pentru a-și menține forma fizică în timpul sarcinii, dar și pentru a-i oferi o stare de bine, subliniind faptul că, văzând-o pe Kate confruntându-se cu grețuri matinale în toate cele trei sarcini ale sale, s-a temut de această perioadă, însă nu a experimentat aceleași simptome ca și sora ei.

Drept dovadă, Pippa a fost o apariție surpriză la nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank vinerea trecută, după ce zvonurile au circulat că ar putea fi nevoită să nu participe la eveniment, din cauza sarcinii. Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit anul trecut, în luna mai.

Citește și:
Pippa Middleton are un antrenament inspirat din balet pentru a-și menține forma fizică în timpul sarcinii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people