Pippa Middleton are un antrenament inspirat din balet pentru a-și menține forma fizică în timpul sarcinii

Pippa Middleton nu și-a dorit să renunțe la stilul ei de viață, așa că a găsit un antrenament perfect pentru perioada de sarcină.

Pippa Middleton are un antrenament inspirat din balet pentru a-și menține forma fizică în timpul sarcinii

În ultimele luni Pippa Middleton a vorbit despre sport și despre modul în care a încercat să își păstreze o rutină în timpul sarcinii. Sora Ducesei de Cambridge mai are doar o lună până când va deveni mamă, însă ea nu a renunțat la sport, așa că a ales să facă exerciții inspirate din balet.

Pippa Middleton a scris într-un articol pentru Waitrose Weekend despre beneficiile antrenamentului inspirat din exercițiile de balet pentru femeile însărcinate. Aceasta a explicat că exercițiile la bara specială de balet o ajută să își păstreze forma fizică și postura: „Sunt departe de a fi o balerină, însă nu vreau să am un stil de mers precum cel al unui pinguin și să umblu cu o postură greșită.”

Aceasta a explicat exercițiile pe care le face și a spus că a făcut astfel de antrenamente pe toată perioada sarcinii. „Am continuat să practic exerciții la bară pe perioada sarcinii – o forma de antrenament inspirat din balet care implică mișcări mici, care ajută la dezvoltarea mușchilor într-un mod plăcut – sau cel puțin așa sper!”, a declarat Pippa.

În rubrica ei specială din revistă, Pippa a anunțat în luna iunie că este însărcinată, după ce primele zvonuri au început să apară în aprilie. Ea a vorbit de-a lungul acestei perioade despre schimbările din corpul ei, însă ea a declarat că prin sport simte că are mai multă putere.

Deși mai este doar o lună până la nașterea copilului, nimeni nu știe dacă Pippa și soțul ei, James Matthews vor avea o fată sau un băiat, ei alegând să nu dezvăluie acest detaliu nimănui, nici măcar lui Spencer Matthews, fratele lui James.

Citește și:
Povestea tiarei purtate de Pippa Middleton in ziua nuntii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people