Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată

Pippa Middleton, sora de 34 de ani a Ducesei de Cambridge, este însărcinată cu primul ei copil, cu soțul ei James Matthews. Pippa a confirmat vestea într-un interviu pentru o publicație britanică.

Pippa Middleton a confirmat că este însărcinată

Spre deosebire de sora ei care a avut afecțiunea numită hiperemeza gravidică, Pippa Middleton a mărturisit în articol că ea nu a avut grețuri matinale în primul ei trimestru.

Pippa a declarat: „Am fost destul de norocoasă să trec de cele 12 săptămâni fără să am grețuri matinale. Mi-a fost ușor să fac ce făceam de obicei.' Ea a adăugat: „Când am aflat că sunt însărcinată mi-am dat seama ca trebuia să-mi schimb rutina de zi cu zi.'

Pippa și James s-au căsătorit în mai, anul trecut, la Biserica St. Mark din Englefield, Berkshire.

Chiar după ce zvonurile au început cum că Pippa ar fi însărcinată, ea a fost văzută, în vizită la sora ei și Prințul William pentru a-l cunoaște pe cel de-al treilea copil al cuplului, Prințul Louis. Având în vedere că Pippa o să nască în următoarele luni, copilui ei o sa aibă un verișor de vârstă apropriată.

Acum câteva săptămâni Pippa și James au participat la nunta Prințului Harry si a lui Meghan Markle, pe 19 mai la Capela St. George, la castelul Windsor. Pippa a fost fotografiată la eveniment, unde a purtat o rochie a designer-ului englez The Fold.

Un reprezentant al label-ului englez a spus: „The Fold se bucură să o vadă pe Pippa Middleton care arată superb în rochia Hepburn, la nunta regală.
Rochia a fost făcută dintr-un material de mătase pură, cu un design floral delicat, pictat de mână si printat în Italia și este o alegere foarte bună pentru un eveniment din sezonul de vară.'

La sfârșitul lunii mai, Pippa și James au fost văzuți participând la evenimentul Operei Franceze de anul acesta.

Citește și:
Povestea tiarei purtate de Pippa Middleton in ziua nuntii

Text: Victoria Lupascu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people