Paris Jackson va interpreta rolul lui Isus într-un film ce va fi lansat anul acesta

Paris Jackson își consolidează cariera de actriță cu un nou rol care se anunță a fi controversat.

Paris Jackson va interpreta rolul lui Isus într-un film ce va fi lansat anul acesta

Paris Jackson va interpreta un rolul secundar în pelicula Habit, film care se află deja în faza de post-producție. Fiica în vârstă de 22 de ani a regretatului Michael Jackson va interpreta rolul lui Isus, așa cum a declarat pentru Fox New producătorul filmului, Donovan Leitch.

Rolul lui Paris Jackson nu a fost anunțat până acum însă producătorii au dat publicității și o imagine din acest film în care apare tânăra. Pelicula este regizată de Janell Shirtcliff, iar scenariul este semnat de Suki Kaiser.

Alături de Paris Jackson, în film va mai juca și Bella Thorne în rolul unei tinere care se deghizează în călugăriță pentru a scăpa de o organizație care vinde droguri. Personajul acesteia va fi vizitat în mai multe ocazii de Isus (rol interpretat de Jackson).

În afară de Paris Jackson și Bella Thorne, în film mai joacă muzicienii Josie Ho, Gavin Rossdale, Jamie Hince și Alison Mosshart, dar și modelul Andreja Pejic.

Producătorul filmului a mai precizat că pelicula este inspirată de stilul lui Tarantino, iar filmările au fost încheiate cu numai o săptămână înainte ca în Statele Unite să se declare stare de urgență. Nu a fost anunțată data oficială a lansării, însă acesta estimează că este vorba de finalul lui 2020.

Paris Jackson nu se află la prima experiență cinematografică. Ea a mai jucat în câteva episoade ale serialului Star, dar și în filmul de lungmetraj Gringo. Ea a mai apărut și în clipul piesei Rescue Me a trupei 30 Seconds to Mars.

Paris calcă și pe urmele celebrului său tată în ceea ce privește o carieră muzicală și face parte dintr-o trupă de folk-rock intitulată Soundflowers.

Citește și:
Paris Jackson, apariție spectaculoasă în ultima prezentare de modă a lui Jean Paul Gaultier

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people