Pamela Anderson vorbește despre cum să fii sex-simbol, chiar și la menopauză

Pamela Anderson a vorbit deschis despre relația ei cu fotbalistul francez Adil Rami într-un interviu foarte sincer în care a discutat și despre efectele menopauzei asupra ei.

Pamela Anderson vorbește despre cum să fii sex-simbol, chiar și la menopauză

Pamela Anderson, acum în vârstă de 50 de ani, a fost întrebată despre standardele ei de viață glamour și dacă acum, că a mai îmbătrânit, a renunțat la garderoba sexy pentru una mai comodă.

„Nu port pantaloni de trening', spune ea în interviul pentru Daily Mail, de asemenea a adăugat că poartă mereu „rochii scurte, chestii sexy'. Actrița acum devenită activistă are o relație de 8 luni cu fotbalistul francez Adil Rami, cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Haideți să luăm în considerare toate datele, Pamela, fostul star din „Baywatch”, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită de trei ori, are doi fii și este o fostă actriță devenită activistă preocupată de cauze sociale precum bunăstarea animalelor, mediul înconjurător și situația refugiaților.

Adil este un apărător internațional, care este de asemenea tatăl a doi băieți gemeni pe care ii are cu un un model francez de lenjerie intimă. El și fosta lui iubită, Sidonie Biémont (în vârstă de 36 de ani) s-au despărțit în termeni amiabili la începutul anului 2017 și păstrează o relație bună de dragul gemenilor, Zayn și Madi, născuți în septembrie 2016.

A post shared by Football5star (@football5star) on

Pamela și Adil s-au întâlnit în mai anul trecut la Monaco Grand Prix, iar actrița spune despre iubitul ei: „Este foarte integru atunci când vine vorba de familie, este foarte loial'.

După Monaco, Adil și Pamela și-au petrecut o luna locuind în Aix in Provence înainte de a se muta în Marseille unde și-au căutat o casă pentru a locui împreună. De atunci cei doi sunt de nedesparțit „Oh, nu vreau să vorbesc despre el', spune Pamela. „Vrem să ne protejăm iubirea. Există atât de multe relații de fațadă în ziua de azi, oameni care vor doar să se facă remarcați. Nici el și nici eu nu ne dorim acest lucru. El nu este cu mine pentru a atrage atenția și nici eu nu imi doresc acest lucru'.

Și totuși nu se poate abține și continuă prin a spune: „Lui îi pasă de mine foarte mult, avem o viață simplă și minunată, fără surle și trâmbițe. Amândoi avem copii cărora trebuie să le acordăm atenție, dar el este minunat. El chiar este un bărbat bun, foarte bun'

Pamela nu renunță la stilul ei elegant nici în bucătărie și recunoaște nu a mai purtat pantofi fără toc sau blugi de când a plecat din State.

Uneori Adil o privește de parcă nu i-ar veni să creadă ceea ce vede. „Imi spune că sunt extraterestru' spune ea. Pamela continuă zicând că iubitul ei ii spune deseori urmatoarele: „Tu sigur ai 30 de ani, în nici un caz 50. Arată-mi permisul de conducere, este imposibil, absolut imposibil! Sunt atâtea fete mai tinere că tine și nu arată așa de bine, cum faci asta?', dar răspunsul ei este următorul:' Ce vârstă ai spune că ai dacă nu ai ști câți ani ai de fapt? Ei bine, știi că într-o zi nu voi mai arată așa, nu? Așa că pregătește-te. Hai să ne bucurăm de dragostea noastă acum și dacă într-o zi nu o te vei mai simți atras de mine, pot oricând să mă mut în altă țară'.

În același interviu Pamela a mărturisit că simptomele menopauzei au speriat-o foarte tare, mai ales că îi aminteau de mama sa care a suferit foarte mult pe parcursul acelei perioade.

„Stiam că ceva se va schimba. În mod cert simțeam această schimbare, mă simțeam foarte emotivă, foarte poetică, profundă și visătoare'. Aceasta a apelat și la medicina ayurvedică, pentru a depăși mai ușor această perioadă. „Shimbarea de stare, tensiunea. Uneori nu mă regăsesc și cred că ar trebui să gestionez mai bine aceste stări. Nu vreau să torturez pe toată lumea din preajma mea', spune ea.

La întrebarea dacă apetitul ei sexual a scăzut pe parcursul anilor, starleta spune că nu, iar atunci când este întrebată dacă s-ar mai căsători încă o dată, ea răspunde franc că da.

Citește și:
Când Demi Lovato flirtează cu Henry Cavill, aka Superman, schimbul de replici e fabulos

Text: Andreea Pacioras
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people