Palatul Kensington este îngrijorat în privința comentariilor negative adresate lui Meghan Markle și Kate Middleton

Se pare că Palatul Kensington monitorizează comentariile negative din mediul online, adresate lui Kate Middleton și lui Meghan Markle, procedură în urma căreia personalul blochează anumite cuvinte violente și persoane rău-voitoare.

Palatul Kensington este îngrijorat în privința comentariilor negative adresate lui Meghan Markle și Kate Middleton

În ultimul an, au apărut tot mai multe zvonuri în social media conform cărora Kate Middleton și Meghan Markle ar avea un conflict și nici măcar nu ar vorbi una cu cealaltă.

Efectul acestor zvonuri se pare că se reflectă în comentariile negative apărute pe rețelele sociale, unde fanii familiei regale sunt împărțiți în două tabere diferite: susținătorii lui Kate și susținătorii lui Meghan. Astfel, Palatul a fost nevoit să sorteze comentariile.

„Palatul a monitorizat întotdeauna comentariile, dar este o procedură care consumă foarte mult timp. Pot bloca anumite cuvinte, iar câteva dintre ele sunt foarte serioase. Pe parcursul anului trecut, din cele sute de mii de comentarii, au fost două sau trei amenințări violente. Poți șterge, raporta sau bloca persoane. Este ceva ce trebuie gestionat pentru că nu există un alt mod de a controla situația', a declarat o sursă pentru publicația Hello!.

Deși Ducesa de Sussex și-a șters conturile din social media în urma căsătoriei cu Prințul Harry, iar Kate nu a avut niciodată pagini personale, Palatul Kensington a ținut fanii la curent cu activitățile, evenimentele importante și atribuțiile familiei regale, însă argumentele escaladează rapid între fanii lui Kate și fanii lui Meghan.

Pentru a diminua aceste efecte, publicația Hello! a lansat campania #HelloToKindness, care combate comportamentul negativ din online. Emily Nash, corespondent regal pentru Hello!, a observat abuzul și pe paginile publicației din social media. La anumite subiecte care le privesc pe cele două Ducese, au fost nevoiți chiar să restricționeze comentariile, unele dintre ele fiind chiar violente.

„Mi se pare că este o situație sexistă. Oamenii le compară într-un mod în care nu îi privesc și pe bărbați – ea merge ciudat, are picioarele prea slabe, tocurile prea înalte și așa mai departe', le-a spus Nash celor de la CNN.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a încalcă o regulă importantă vorbind despre Brexit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people