Orlando Bloom și-a tatuat numele fiului său, însă tatuajul este greșit

Tatuajul pe care Orlando Bloom l-a făcut în cinstea fiului său nu a ieșit așa cum plănuia actorul.

Orlando Bloom și-a tatuat numele fiului său, însă tatuajul este greșit

Orlando Bloom le-a arătat fanilor care îl urmăresc pe Instagram noul lui tatuaj: o linie neagră, întreruptă de niște puncte și o serie de numere. „Un nou tatuaj. Poți ghici ce este?” a scris actorul în descrierea imaginii.

Bloom a explicat unui fan că tatuajul reprezintă numele fiului său: „Scrie Flynn în codul Morse, iar cifrele reprezintă ziua și ora nașterii lui”.

Cu toate acestea, unii fani au observat că tatuajul este… greșit.

„Dacă folosind alfabetul Morse ar fi trebuit să scrie Flynn, atunci există o greșeală”, i-a scris un fan. „Tatuajul formează cuvântul Frynn. Încă un punct înainte de Y ar rezolva greșeala”, i-a scris un fan lui Orlando Bloom.

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Artistul care a realizat tatuajul lui Orlando Bloom și-a recunoscut greșeala pe Instagram. „O frumoasă amintire pentru Orlando Bloom și fiul său: și da, lipsește un punct, știm asta, dar se va rezolva”, a scris acesta.

View this post on Instagram

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

Flynn este fiul pe care Orlando Bloom îl are din căsătoria eșuată cu modelul Miranda Kerr și care a venit pe lume în 2011. Actorul este logodit acum cu Katy Perry și speră să își mărească familia. „Da, ne dorim copii împreună”, a declarat Bloom într-o emisiune recentă.

Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își amâne nunta programată pentru luna decembrie a anului trecut, deoarece, potrivit unei surse, „Ei plănuiesc o ceremonie cu adevărat specială și momentul nu s-a potrivit, în ceea ce privește locul unde își doresc să aibă nunta. Ei vor ca ziua nunții lor să fie incredibilă, nu își doresc să se grăbească cu planurile de nuntă și să treacă cu vederea peste unele detalii mici, dar importante. Ținând cont de faptul că ei discută despre a avea două petreceri de nuntă, există multe pregătiri de făcut și multe planuri de dus la bun sfârșit”, a mai completat sursa apropiată celebrului cuplu. „Ei sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și știu că vor fi împreună pentru toată viața așa că nu văd de ce ar trebui să se grăbească. Nunta va avea loc atunci când va fi momentul potrivit și cu siguranță va fi superbă”.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people