Orlando Bloom se logodește cu Katy Perry? Actorul vorbește despre viitorul lor împreună

În urma declarațiilor mai multor surse apropiate cuplului, ne putem aștepta la o posibilă logodna dintre Orlando Bloom și Katy Perry în viitorul cât mai apropiat.

Orlando Bloom se logodește cu Katy Perry? Actorul vorbește despre viitorul lor împreună

„Orlando nu a cumpărat încă un inel dar vorbește despre viitorul lor împreună. Toată lumea ar fi entuziasmată dacă s-ar logodi. Katy este minunată!”, le-a spus o sursă celor de la People. Katy și Orlando s-au despărțit în luna februarie anul trecut, însă și-au reluat relația în luna ianuarie a acestui an, după ce au fost fotografiați împreună în Maldive.

Orlando Bloom a fost văzut la concertul lui Katy Perry din Tokyo în martie, iar artista și-a susținut partenerul în această vară, când a zburat 24 de ore până în Londra pentru a urmări piesa „The Killer”. Săptămâna trecută, cei doi și-au făcut debutul pe covorul roșu la Gala for the Global Ocean, la Opera din Monte-Carlo, Monaco, înainte de a merge în Corfu, Grecia, pentru o mini-vacanță de relaxare.

„Mereu spunea că se va recăsători, și se pare că Katy ar putea fi aceea, a adăugat sursa despre Bloom, care a fost căsătorit înainte cu modelul Miranda kerr. Amândoi par foarte fericiți împreună. Acest an le-a fost foarte benefic relației. Este ca și când au fost nevoiți să se despartă și să se împace pentru a ajunge în acest punct”.

O altă sursă le-a spus celor de la Entertainment Tonight că cei doi au vrut să se bucure unul de celălalt departe de ochii publicului. „Păstrându-și relația un secret în timp ce lucrau să-și consolideze dragostea, a schimbat complet lucrurile. Legătura dintre ei pare din ce în ce mai puternică. Katy a vrut dintotdeauna o relație de lungă durată și puternică alături de Orlando. Iar mama lui Orlando și-a dorit ca cei doi să fie împreună pentru totdeauna. O iubește pe Katy”.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Bloom au făcut încă un pas major în relația lor!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people