O imagine cu Melania Trump și Barack Obama a devenit virală

Melania Trump a fost surprinsă zâmbind lângă Barack Obama, iar reacțiile apărute pe rețelele sociale te vor amuza și pe tine!

O imagine cu Melania Trump și Barack Obama a devenit virală

Probabil ai observat deja că Melania Trump este întotdeauna serioasă în fotografiile alături de Donald Trump. Ba mai mult, au existat numeroase glume făcute pe baza comportamentului acesteia față de președintele Statelor Unite.

De data aceasta, Melania Trump este în centrul atenției după ce a fost surprinsă zâmbind lângă Barack Obama. Sâmbătă, 21 aprilie, fostul președinte al Statelor Unite și soția lui Donald Trump s-au aflat în Houston, la ceremonia de înmormântare a fostei Prime Doamne, Barbara Bush. De la eveniment a lipsit actualul președinte al Statelor Unite, pentru a nu provoca probleme de securitate, însă Melania a reprezentat administrația prezidențială.


Imaginea cu Melania Trump și Barack Obama a devenit virală, stârnind o mulțime de glume, și asta deoarece soția lui Donald Trump a părut mai fericită la un astfel de eveniment lângă Barack Obama, decât în toate fotografiile făcute alături de soțul ei. „Melania pare mai fericită la o înmormântare decât a arătat vreodată. Nu ai fi și tu la fel dacă ai pleca de lângă Donald, lângă care stai în fiecare zi, și ai sta lângă Barack?”, a scris o persoană pe Twitter.

Desigur, acesta nu a fost singurul comentariu făcut de internauți, însă credem că toate aceste persoane au dreptate. De când nu am mai văzut-o pe Melania atât de zâmbitoare?

Citește și:
Melania Trump, o noua controversa amuzanta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people