Noi detalii despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a s-a îmbunătățit considerabil în ultima perioadă, așa că aceasta intenționează să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia sa.

Noi detalii despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate, ce au culminat chiar cu internarea acesteia în spital. Din această cauză, suverana în vârstă de 95 de ani nu a putut participa în ultimele săptămâni la unele angajamente regale. Aceasta a anulat o deplasare de două zile în Irlanda de Nord, și nu a mai participat la COP26, reuniunea la nivel înalt pentru dezbaterea crizei climatice.

De asemenea, nu a participat nici la Festival of Remembrance, un eveniment care omagiază, prin tradiție, soldații căzuți pe câmpul de luptă. Kate Middleton și Ducesa Camilla i-au ținut cu succes locul. Mai mult, Regina nu a participat nici la Sinodul Bisericii Anglicane, pentru prima dată în domnia sa de 69 de ani, dar a transmis un mesaj prin intermediul celui mai tânăr dintre fiii săi, Edward.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, se pare că Regina Elisabeta a II-a și-a anunțat familia că se simte mult mai bine și că este pregătită să găzduiască petrecerea de Crăciun, ce va avea loc la Sandringham, anunță Daily Mail. În plus, și prim-ministrul Boris Johnson a confirmat faptul că Regina se simte „foarte bine”, după ce a avut o întâlnire cu aceasta la Windsor.

Alte surse apropiate au declarat că suvera intenționează să viziteze locuința sa din Norfolk în jurul datei de 17 decembrie. Se pare că aceasta își va petrece sărbătorile de iarnă alături de Prințul Charles și de soția acestuia, Camilla, dar și de Ducii de Cambridge și cei trei copii ai acestora. De asemenea, și Prințul Edward, Prințesa Anne, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie au primit invitații pentru petrecrea de Crăciun, pe care Regina Elisabeta a II-a urmează să o găzduiască.

„Regina le-a spus tuturor că în ultimul timp s-a simțit mult mai bine și că de-abia așteaptă să îi găzduiască pe toți de Crăciun”, a declarat o sursă apropiată pentru publicația The Mirror.

Citește și:
Prințesa Charlene, „la un pas de moarte' din cauza problemelor de sănătate, anunță surse apropiate

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video