Prințesa Charlene, „la un pas de moarte” din cauza problemelor de sănătate, anunță surse apropiate

Prietenii Prințesei Charlene acuză familia regală că minimizează problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă.

Prințesa Charlene, „la un pas de moarte” din cauza problemelor de sănătate, anunță surse apropiate

Prințesa Charlene a fost „la un pas de moarte” din cauza operațiilor multiple pe care le-a suferit în Africa de Sud, declară surse apropiate pentru Page Six.

Prietenii Prințesei sunt îngrijorați de faptul că familia regală minimalizează problemele de sănătate ale acesteia, mai ales după ce Prințul Albert a declarat că Charlene a fost internată într-un centru de reabilitare imediat după ce a ajuns în Monaco.

„E nedrept că e portretizată ca și când ar avea probleme psihice sau emoționale. Nu știm de ce palatul minimalizează faptul că a fost la un pas de moarte în Africa de Sud.”, spune o sursă apropiată.

Aceasta a adăugat și că Prințesa Charlene „nu a putut consuma mâncare solidă în ultimele șase luni din cauza tuturor intervențiilor medicale pe care le-a suferit. A putut să se hrănească doar cu lichide cu ajutorul unui pai, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea pe care o avea.”

Potrivit sursei, Charlene „nu și-a pierdut mințile și nici nu suferă de o problemă gravă de sănătate mintală”. „E obosită din cauza celor șase luni de operații și a incapacității de a se hrăni cum trebuie. Și i-a fost extrem de dor de copiii ei și de soțul său în toată această perioadă în care a fost nevoită să rămână în Africa de Sud”.

În plus, starea de sănătate a Prințesei Charlene a ridicat multe semne de întrebare după ce aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care părea extrem de slăbită. De asemenea, aceasta nu a participat nici la un eveniment oficial ce ar fi trebuit să aibă loc pe 19 noiembrie din cauza unei „stări generale de oboseală”.

Prințul Albert a declarat pentru publicația People că Charlene a fost internată într-un centru de tratament la scurt timp după întoarcerea în Monaco, fiindcă „era evident că nu se simțea bine”.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a revine și participă la primul angajament oficial după problemele recente de sănătate

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people