Noi detalii despre relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce artistul a fost surprins cu o altă femeie

Au apărut noi informații despre relația dintre Jessica Biel și Justin Timberlake, după ce el a fost surprins ținându-se de mânâ cu o altă femeie.

Noi detalii despre relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce artistul a fost surprins cu o altă femeie

Recent, Justin Timberlake a fost fotografiat în timp ce se ținea de mână cu o altă femeie, mai precis cu colega sa de platou, Alisha Wainwright, la balconul unui bar din New Orleans.

Inițial, Justin nu a vrut să ofere explicații despre această controversă în jurul căreia s-a aflat. Însă, el a decis să își ceară scuze în mod public față de soția și familia sa prin intermediul unui mesaj scris pe contul său de Instagram. „Am stat cât de mult se poate departe de zvonurile care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc.”

Justin a spus că a avut acest comportament din cauza consumului de alcool, dar că nu s-a întâmplat mai mult între el și Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată”, a spus Justin.

„El este înțelegător și sociabil. Și cu siguranță a băut prea mult de data asta”, a declarat un apropiat de al lui Justin.

De asemenea, un apropiat de al actriței a declarat faptul că cei doi încearcă să treacă peste acest incident. „Ei vor trece peste asta. A fost bine faptul că el și-a cerut scuze în mod public, dar contează ceea ce face el în privat și să sperăm că totul a fost pus pe seama consumului de alcool.”

De asemenea, un reprezentant al actriței a ținut să lămurească lucrurile imediat după ce imaginile au apărut în presă și a spus că nu s-a întâmplat nimic între ei. „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

O persoană care a văzut scena dintre ei a spus că nu s-a întâmplat nimic mai mult și că ei doar se distrau. „Chiar dacă se poate interpreta scena, nu s-a întâmplat nimic. Mai erau alți prieteni alături și echipa de producție. Ei stăteau pe balconul unui bar cunoscut din New Orleans, iar el este o persoană cunoscută. Nu s-a întâmplat nimic.”

Citește și:
Justin Timberlake și-a cerut scuze soției sale, Jessica Biel, după ce a fost surprins de mână cu o altă femeie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people