Noi detalii cutremurătoare despre modul în care Avicii s-a sinucis

Au apărut noi detalii despre moartea DJ-ului Avicii la scurt timp după ce familia acestuia a dat publicității o declarație prin care se sugerează faptul că Avicii s-ar fi sinucis.

Noi detalii cutremurătoare despre modul în care Avicii s-a sinucis

Presupunerile potrivit cărora DJ-ul suedez Avicii s-ar fi sinucis se dovedesc a fi întemeiate. Două surse au precizat pentru TMZ că Dj-ul a murit după ce a folosit cioburi de sticlă ca să-și provoace tăieturi și astfel muzicianul ar fi murit din cauza pierderii masive de sânge. Una dintre surse precizează că cioburile ar fi provenit de la o sticlă de vin.

Există însă o neconcordanță între declarațiile celor două surse. Una dintre ele susține că Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, a decedat din cauza rănilor pe care și le-a provocat în zona gâtului, în timp ce cealaltă sursă precizează că DJ și-a făcut rănile la încheietura mâinilor.

În urmă cu o săptămână familia lui Avicii a dat publicității o declarație prin care se sugera faptul că Avicii s-ar fi sinucis. „Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea foarte mult, într-un ritm care i-a provocat stres extrem', declară familia dj-ului. „Când a încheiat turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; el era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor', spunea familia muzicianului.

Cunoscutul DJ Avicii a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani. Vestea a fost confirmată de agentul său, care a anunțat că dj-ul suedez a fost găsit mort în Muscat, Oman. DJ-ul suedez Avicii avea mai multe probleme de sănătate, el fiind internat în 2012 pentru pancreatită. Acesta a decis să renunțe la concerte în 2016, pentru a avea grijă de sănătatea sa. În ultimii ani, el a recunoscut că a avut mai multe probleme de sănătate din cauza dependenței de alcool.

Citește și:
Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul decesului lui Avicii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people