Nicole Kidman vorbește pentru prima dată despre relația pe care o are cu cei doi copii adoptați

Nicole Kidman a vorbit pentru prima dată despre zvonurile potrivit cărora relația ei cu cei doi copii adoptați în timpul căsniciei cu Tom Cruise a fost distrusă de scientologie.

Nicole Kidman vorbește pentru prima dată despre relația pe care o are cu cei doi copii adoptați

Probabil puține persoane știu că Nicole Kidman și Tom Cruise au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsniciei.

Nicole Kidman a vorbit rar despre relația pe care o are cu aceștia și, potrivit zvonurilor, ei au îndepărtat-o deoarece ea nu face parte din scietologie.

După divorțul din 2001, cei copii, Isabella și Connor s-au distanțat de mama lor, în timp ce au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom Cruise. Actrița a declarat că devotamentul lor față de Biserica Scientologică a jucat un rol în relația pe care o are cu cei doi copii. Ea a spus în cadrul unui interviu pentru revista WHO că Isabella, în vârstă de 25 de ani, și Connor, în vârstă de 23, sunt adulți și pot lua singuri decizii: „Ei sunt adulți. Pot lua singuri decizii. Ei au ales să fie scientologi și ca o mamă, este datorita mea să îi iubesc.”

Ea a explicat apoi că este o persoană tolerantă, așadar își va iubi mereu copiii, orice ar face aceștia: „Și sunt un exemplu de toleranța și asta cred – că indiferent ce va face copilul tău, el are iubire și copilul trebuie să știe că există dragoste pe el și eu sunt aici”.

Relația lor a fost considerată una controversată și asta deoarece Nicole Kidman este catolică și se pare că a fost considerată o „persoană supresivă” de către Biserica Scientologică când ea și Tom Cruise s-au despărțit. Acest lucru este important deoarece, potrivit cărții lui Leah Remini, fosta membră a Bisericii Scientologice, practicanții acestei religii trebuie să îndepărteze aceste persoane din viața lor. Tot în această carte, Leah a scris că Isabella a considerat-o pe mama ei, Nicole, o persoană supresivă, însă biserica a negat aceste afirmații.

Deși despre Isabella și Connor Nicole nu vorbește aproape niciodată, ea este foarte deschisă când vine vorba despre fiicele pe care le are alături de Keith Urban, Sunday Rose și Faith Margaret. Cu toate acestea, actrița a declarat că va fi mereu o mamă protectoare pentru copiii adoptați, indiferent de cât de mult mai țin legătura: „Trebuie să protejez toate aceste relații. Știu 150% că mi-aș da viața pentru copiii mei pentru că acesta este scopul meu.”

Ultima dată când Nicole Kidman a fost fotografiată alături de Connor și Isabella a fost în 2006.

Citește și:
Nicole Kidman vorbește despre cele două avorturi spontane din timpul relației cu Tom Cruise

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people