A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Acesta avea 49 de ani și a fost găsit fără suflare în locuința sa.

A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Acesta a fost găsit în casa sa din Dunmow, Essex, în dimineaţa zilei de 4 martie.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Essex a confirmat decesul bărbatului de 49 de ani. „Am fost sunați din cauza situației unui bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, puțin după ora 8.10 luni. Am sosit la fața locului și, din nefericire, un bărbat de 49 de ani a fost declarat decedat. Familia acestuia a fost anunțată. Moartea sa nu ridică suspiciuni, medicul legist urmând însă să facă cercetări.'

Update: Colegul de trupă și prietenul solistului, Liam Howlett, a dezvăluit însă fanilor că Flint și-ar fi luat viața, el postând acest lucru pe Instagram. „Veștile sunt adevărate, nu-mi vine să cred că zic asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în acest weekend.”

Formația The Prodigy a confirmat decesul artistului: „Cu durere confirmăm decesul fratelui și bunului nostru prieten Keith Flint. Un adevărat pionier, o legendă. Ne va lipsi. Vă mulțumim că respectați intimitatea în aceste momente dificile.”

Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a fost inițial un dansator al grupului. Acesta a cântat cele mai cunoscute melodii ale formației, Firestarter și Breathe, amândouă ajungând rapid pe primul loc în topuri. The Prodigy au cântat anul trecut și în România în cadrul festivalului UNTOLD.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people