Motivul pentru care fanii au criticat-o pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a primit critici pe rețelele de socializare. Cum a reacționat modelul?

Motivul pentru care fanii au criticat-o pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu obișnuiește să împărtășească des cu fanii de pe Instagram momente din viața de familie. Modelul a vorbit deschis până acum atât despre clipele plăcute, cât și despre cele grele pe care le-a întâmpinat. 

După ce a devenit mamă, Gabriela Prisăcariu a primit din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare mai multe comentarii răutăcioase, dar și sfaturi pe care nu le-a solicitat cu privire la felul în care își crește copilul. De fiecare dată, soția lui Dani Oțil a reacționat. Recent, modelul a publicat un video în care îl surprinde pe fiul ei, Tiago, în timp ce se joacă cu motanul familiei. Dacă unii fani au fost încântați de interacțiunea dintre cei doi, alții au criticat acest lucru. 

„Te ador și pe tine și pe cel mic, dar nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala lui Cenușă… Copiii se învață de mici să atingă animalele cu blândețe…… Poate este de gândit…”, se arată în mesajul primit de Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Ulterior, modelul a oferit și un răspuns: „Dar ți se pare că îl ține cineva cu forța pe Cenușă în brațele lui Tiago??”

Gabriela Prisăcariu a primit mai multe comentarii după ce a postat acel clip: „Cenușă nu are nicio treabă. Se vede că îl adoră pe Tiago”, „A venit la dentist Cenușă 😁😁?….nu îl chinuie deloc….un animal care este chinuit fugea imediat din brațele lui”, „Adorabili amândoi! Cenușă nu se supără, există empatie între ei!”, „Ce cuminte stă pisicul.”

În urmă cu câteva luni, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că și-au mărit familia. Este vorba despre o pisică adorabilă, cu blana într-o culoare cenușie. Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că sunt iubitori de pisici. Modelul a postat pe contul său de Instagram o imagine adorabilă cu noua pisică a familiei. Ba mai mult, aceasta le-a cerut și părerea fanilor referitor la numele pe care ar trebui să îl poarte noul membru al familiei.

„Noul membru al familiei. Să-i punem numele Cenușă?” a scris Gabriela Prisăcariu alături de fotografia cu pisica.

Citește și:
Alina Eremia, imagine neașteptată pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people