Motivul pentru care Brad Pitt nu a avut nicio relație de la despărțirea de Angelina Jolie

Au trecut aproape trei ani de când cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie s-a destrămat, iar multă lume s-a întrebat de ce Pitt a decis să nu aibă nicio relație în tot acest timp.

Motivul pentru care Brad Pitt nu a avut nicio relație de la despărțirea de Angelina Jolie

În ciuda a numeroase zvonuri cu privire la relațiile pe care Brad Pitt le-ar fi avut după ce s-a despărțit de Angelina Jolie, se pare că actorul în vârstă de 55 ani preferă să nu se implice amoros în nicio relație și nici nu își dorește acum acest lucru.

„Brad nu s-a implicat în vreo relație de la despărțirea de Angelina”, a declarat pentru HollywoodLife o sursă apropiată actorului. „Nu a avut întâlniri romantice în casa în care a locuit cu Angelina și copiii lor și este la mare distanță de posibilitatea de a se îndrăgosti din nou”.

„Brad este amic cu numeroase femei din industria cinematografică”, a subliniat o altă sursă. „Cu toate acestea, el preferă acum relațiile platonice cu multe persoane de sex feminin și nu relații amoroase. Atunci când el va decide că vrea să fie mai mult decât amic cu o femeie, cu siguranță nu va anunța acest lucru public și nici nu o va prezenta copiiilor lui, cel puțin până când relația nu va fi una serioasă. Și nu se grăbește ca acest lucru să se întâmple. Se bucură de viață, se concentrează pe a fi un tată bun și se implică în carieră în loc să își facă probleme când și dacă se va mai îndrăgosti din nou”.

În perioada care s-a scurs de la anunțarea divorțului de Angelina Jolie, de numele lui Brad Pitt au fost legate numeroase zvonuri cu privire la unele relații. S-a spus că ar fi avut o relație cu Neri Oxman, o profesoară de la MIT, dar și cu actrița Charlize Theron. Aceasta din urmă a vorbit despre aceste zvonuri și despre un presupus conflict cu Angelina Jolie, spunând: „Nu o cunosc foarte bine. O știu de la evenimente, însă întotdeauna ea a fost o persoană foarte drăguță. Chiar nu ne cunoaștem. Nu suntem prietene și nu petrecem timpul împreună, însă ea nu a fost niciodată altfel decât o persoană amabilă, drăguță și călduroasă”.

Citește și:
Ce spune Brad Pitt despre împăcarea cu Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people