Momentele pe care le-ai pierdut de la Met Gala 2019

Met Gala este, cu siguranță, cea mai importantă seară din an care celebrează moda, iar așa cum ne-am așteptat, celebritățile au onorat (mai mult sau mai puțin) tema din acest an - Camp: Notes on Fashion - cu ținute spectaculoase.

Orice săptămâna a modei pare aproape insignifiantă în comparație cu Met Gala, evenimentul de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, acolo unde, în fiecare an, celebritățile se străduiesc să respecte cât mai bine tema impusă și să arate impecabil, având grijă ca toate detaliile ținutei să nu treacă neobservate. Anul acesta, tema intitulată „Camp: Notes on Fashion” a fost interpretată și reinterpretată în diverse moduri de invitați, aceștia construindu-și chiar și mici scenarii care să le pună look-ul în valoare.

Lady Gaga a avut o intrare demnă de un Premiu Oscar, așa cum au relatat mai multe publicații, schimbând în 15 minute nu mai puțin de patru ținute semnate Brandon Maxwell. Așa cum ne-a obișnuit, Gaga a purtat bijuterii Tifanny & Co., în valoare de 1.750.000 de dolari. Știm că apariția artistei nu a trecut neobservată și neapreciată de fani, însă trebuia să îi mai oferim un rând de aplauze pentru prestația incredibilă. Așadar, iată care au fost momentele pe care, probabil, le-ai omis la Met Gala 2019:

Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue și fiica ei, Bee Carrozzini, au fost primele care au ajuns la eveniment. Gaga a ajuns la scurt timp după, iar Anna și-a ales un loc potrivit pentru a o putea admira pe artistă. Se pare că o persoană ar fi întrebat-o pe Anna Wintour: „Cum se presupune că cineva ar putea să concureze cu așa ceva?”, referindu-se la intrarea lui Gaga, moment în care Anna a răspuns: „Pot să plece acasă”. Rihanna a fost atât de impresionată de ținuta Annei, încât a desemnat-o preferata ei, pe contul personal de Instagram.

Gigi Hadid a fost acoperită de paiete argintii, apărând la braț cu Michael Kors. Demi Moore a fost o prezență surprinzătoare la gala de seara trecută, având în vedere că nu a mai participat de opt ani. Actrița și-a salutat fostul soț, pe Bruce Willis, și au discutat o vreme înainte să acorde un interviu pentru Vogue.

Katy Perry a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute, fiind îmbrăcată într-o rochie cu cristale înconjurată de un candelabru. Mai târziu, artista s-a schimbat într-un costum de cheeseburger. Trebuie să menționăm că Jared Leto și-a accesorizat rochia Gucci cu propriul cap decapitat pe post de clutch. La un moment dat, artistul a aruncat capul către Shawn Mendes, care l-a prins și a pozat inconfortabil alături de el.

Intrarea lui Billy Porter trebuie, de asemenea, consemnată, având în vedere că starul din „Pose” a apărut cărat de șase bărbați, îmbrăcați doar într-o pereche de pantaloni aurii și pantofi asortați. Porter a purtat o salopetă aurie semnată The Blonds, și o pereche de aripi. Întreaga ținută a fost acompaniată, bineînțeles, de un machiaj extravagant și accesorii la fel de spectaculoase.

Citește și:
GALA MET 2019 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people