Modul inedit în care Adele a sărbătorit împlinirea a 30 de ani

Adele a împlinit sâmbătă 30 de ani și a sărbătorit momentul cu mare fast, dar într-un mod inedit.

Modul inedit în care Adele a sărbătorit împlinirea a 30 de ani

Împlinirea vârstei de 30 de ani este un moment important pentru fiecare dintre noi și acest lucru este valabil și în cazul lui Adele.

Celebra cântăreață și-a sărbătorit aniversarea în weekend cu o petrecere de poveste, cu o tematică mai specială: filmul „Titanic”.

Adele a organizat o petrecere fastuoasă în Beverly Hills pentru prietenii și familia ei și a purtat o ținută similară cu cea a personajului Rose (interpretat de Kate Winslet) din celebrul film „Titanic”, regizat de James Cameron.

Cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că petrecerea a fost „cea mai grozavă noapte din viața mea” și a împărtășit cu fanii și câteva imagini de la petrecere. Și trebuie să recunoaștem că asemănarea cu personajul Rose este uluitoare.

Printre vedetele care au fost prezente la petrecere se numără Alan Carr, Sam Taylor-Johnson, Mark Ronson, Zane Lowe și Aaron Paul.

Locul unde s-a desfășurat petrecerea nu este cunoscut, însă este de remarcat faptul că a fost construit un decor identic cu cel din filmul lui James Cameron, iar la plecare invitații au primit și un cadou inedit: o vestă de salvare.

„Dirty 30! Nu sunt sigură ce o să fac în următorii 30 de ani pentru că până acum în viața mea am fost binecuvântată mai mult decât pot exprima în cuvinte. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine în călătoria din ultimii 11 ani. Familiei și prietenilor mei alături de care m-am distrat la super extravaganța din filmul Titanic. Noaptea trecută a fost cea mai grozavă noapte din viața mea„, a declarat artista.

În mesajul postat pe Instagram Adele i-a mulțumit și lui Childish Gambino, lucru care ar putea indica faptul că acesta a cântat la petrecerea organizată de ea.

Citește și:
Adele, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people