Modul în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur te va face să o îndrăgești și mai mult

Lady Gaga este cunoscută pentru concertele spectaculoase, ținutele inedite și melodiile sale, însă puțini știu cum este artista în spatele ușilor închise.

Modul în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur te va face să o îndrăgești și mai mult

Cel care o cunoaște probabil cel mai bine în acest moment este logodnicul ei, Christian Carino. El este și cel care ne-a dezvăluit modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea unui premiu Globul de Aur pentru piesa „Shallow” pe care o interpretează în filmul „A Star Is Born”.

Și, dacă îți imaginai că Lady Gaga a sărbătorit petrecând până dimineața, ne pare rău să te dezamăgim, dar realitatea este alta. În imaginea postată de Christian Carino pe contul său de Instagram, o putem vedea pe Lady Gaga în pat, ținând în mână statueta pe care abia a câștigat-o, dar și alături de un castron cu cereale și o cutie cu cereale cu fructe. Imaginea alb-negru ne-o prezintă pe Lady Gaga zâmbind, în timp ce își ține mâna la ochi.

View this post on Instagram

what a rager. ❤️

A post shared by @ christiancarino on


Seara decernării premiilor Globul de Aur a fost cu siguranță una specială pentru Lady Gaga. Este a doua oară când artista câștigă un Glob de Aur, însă imaginile în care interacționează și se îmbrățișează cu Bradley Cooper, colegul ei din filmul „A Star Is Born”, dar și cu Rami Malek, starul din „Bohemian Rhapsody”, au făcut ocolul lumii.

Deși Lady Gaga și Christian Carino nu au venit împreună pe covorul roșu, cei doi au avut parte de mai multe momente adorabile în timpul evenimentului, așa cum se poate vedea și în imagini.

Citește și:
Ținuta purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur 2019 îi aduce un omagiu lui Judy Garland în „A Star Is Born'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people