Modul în care Kate Middleton s-a gândit să facă prima aniversare a Prințului Louis foarte specială

Prințul Louis va împlini în curând un an, iar Kate Middleton s-a gândit cum să facă prima aniversare cu adevărat specială.

Modul în care Kate Middleton s-a gândit să facă prima aniversare a Prințului Louis foarte specială

Prințul Louis va împlini în curând un an și, la fel ca în cazul fraților săi, petrecerea de ziua sa va fi probabil un eveniment privat.

Cu toate acestea, Kate Middleton va face probabil un lucru special, o surpriză pentru fanii familiei regale. Aceasta va face probabil noi fotografii cu Prințul Louis, urmând ca un nou portret cu acesta să fie publicat de reprezentanții casei regale, tradiție respectată și în cazul Prințului George sau Prințesei Charlotte.

Anul trecut, de ziua Prințesei Charlotte, când Louis avea doar câteva săptămâni, el a fost fotografiat de Ducesa de Sussex alături de sora sa, imaginile fiind publicate cu această ocazie specială.

Prințul Louis nu a avut până acum apariții în public, însă pe conturile de social media ale Kensington Palace au fost publicate imagini de la diferite evenimente, precum botezul acestuia. Ultima imagine oficială cu micul prinț a fost făcută la Anmer Hall și a fost publicată chiar înainte de Crăciun, find vorba despre felicitarea oficială.

Kate Middleton și Prințul William, alături de cei trei copii, își petrec vacanța de Paști în Anmer Hal, familia fiind fotografiată recent la cursele de cai Burnham. Atunci Prințul Louis a lipsit, el fiind cel mai probabil acasă, alături de bona sa, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Implicarea activă a Ducesei de Cambridge în organizarea petrecerii aniversare nu este deloc surprinzătoare, mama sa, Carole Middleton, dezvăluind anul trecut cât de importante sunt zilele de naștere pentru fiica sa, ea implicându-se și în afacerea familiei.

Carole a vorbit cu Good Housekeeping și a povestit cum s-au implicat copiii săi în afacerea familiei: „Toți copiii au lucrat la afacere. Catherine a lansat brandul First Birthday – ea a ales produsele și s-a uitat peste imagini și producția cataloagelor. Pippa a creat blogul, deoarece nu aveam unui. James a venit cu ideea torturilor personalizate și așa am pornit.”

Citește și:
Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people