Miranda Kerr a născut un băiețel!

Miranda Kerr a adus pe lume un băiețel. Acesta este primul copil împreună cu actualul ei soț, Evan Spiegel.

Miranda Kerr a născut un băiețel!

E! News a confirmat faptul că Miranda Kerr a născut un băiat. Mândrii părinți și-au numit băiatul Hart. Sursa spune că Miranda se simte foarte bine și deja se odihnește acasă, împreună cu noul născut.

Modelul austalian mai are un copil, Flynn Christopher Bloom în vârstă de 6 ani, împărțind custodia cu fostul ei soț, Orlando Bloom. Miranda Kerr mereu și-a dorit mai mulți copii, aceasta declarând în urmă cu ceva timp abia aștept să-i ofer lui Flynn un frate sau o soră'.

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au căsătorit în mai 2017. Cei doi au preferat o ceremonie intimă, în California. Ceremonia a avut în locuința lor din Brentwood în fața a 45 de membri ai familiei și prieteni. Miranda a arătat ca o prințesă, iar jurămintele lor au fost atât de emoționante, încât cei doi aveau lacrimi în ochi. Miranda Kerr și Evan Spiegel formează un cuplu de aproximativ 2 ani, acestia s-au logodit în luna iulie a anului 2016.

În timpul unei apariții recente la un talk-show Miranda a povestit despre momentele de neuitat din viața ei. A spus că Flynn este foarte nerăbdător să fie un frate mai mare. Eu și Evan formăm un cuplu de ceva timp iar Flynn întreabă ‘Când o să am și eu un frățior sau o surioară iar noi îi spuneam ‘trebuie să ne căsătorim mai întâi. A doua zi după nuntă el vine alergând și mă intreabă ‘Mami, este acolo?, arătând spre abdomenul meu”, a povestit modelul.

Citește și:
David Beckham, în lacrimi după surpriza făcută de fiul său, Brooklyn Beckham

Text: Basti Topescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people