Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit weekend-ul care a trecut, iar acum au apărut primele imagini.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în weekend-ul care abia a trecut în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar câțiva prieteni și familiile celor doi.

Imagini și videouri de la eveniment au fost postate pe instagram stories de contul @conradjackcarr, care între timp a fost dezactivat, și ulterior preluate de mai multe conturi ale fanilor.

Imaginile par să confirme faptul că Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit, cei doi fiind fotografiați în timp ce taie un tort, iar Miley poartă o rochie albă de mireasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus And Liam Hemsworth (@mileyyandliam) on


Într-un alt video, Liam apare împreună cu tatăl lui și frații săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liam Keith Hemsworth Fan (@liamgalehems) on

Iar în imaginea de mai jos se pot vedea cu ușurință baloane inscripționate Mr. și Mrs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liam Keith Hemsworth Fan (@liamgalehems) on

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song” în anul 2009. Un an mai târziu deja formau un cuplu. Miley și Liam și-au anunțat logodna în 2012, când Miley avea doar 19 ani, însă la un an distanță s-au despărțit. În 2016 s-au împăcat, iar atunci Miley a fost fotografiată purtând din nou inelul.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit și împăcat de mai mult ori de-a lungul timpului. Chiar în luna iulia a acestui an o sursă apropiată celor doi a povestit faptul că Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta din cauza lui Miley, care nu ar fi pregătită să aibă copii. Starul din „Hunger Games”, în vârstă de 28 de ani, și-ar fi dorit să devină tată, însă Miley, în vârstă de 25 de ani, nu ar fi încă pregătită pentru acest pas. Nu putem decât să ne bucurăm că acele zvonuri s-au dovedit a fi false.

Citește și:
Miley Cyrus, declarații emoționante despre pierderea locuinței în urma incendiilor devastatoare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people