Miley Cyrus, declarații emoționante despre pierderea locuinței în urma incendiilor devastatoare

Miley Cyrus și logodnicul ei, Liam Hemsworth, și-au pierdut locuința în urma incendiilor din Malibu, California, artista vorbind acum despre modul în care încearcă să treacă peste această perioadă dificilă.

Miley Cyrus, declarații emoționante despre pierderea locuinței în urma incendiilor devastatoare

Miley Cyrus merge mai departe și își menține o stare de spirit pozitivă în ciuda faptului că și-a pierdut locuința în incendiile din California de luna trecută.

„Sincer, sunt într-un moment de vindecare acum”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii On Air with Ryan Seacrest, adăugând că a învățat multe lucruri după această experiență.

Miley Cyrus și-a lansat o nouă melodie, o colaborare cu Mark Ronson, „Nothing Breaks Like a Heart”, după ce a dezvăluit în noiembrie că locuința sa și a logodniului ei, Liam Hemsworth a ars în întregime.

Artista a declarat în timpul interviului că a găsit consolare în cuvintele tatălui său, Billy Ray Cyrus.

„Tatăl meu mi-a spus întotdeauna, ‘Viața este o serie de adaptări.’ Și câteodată nu înțelegem ce vor părinții noștri să ne spună până când nu începem să experimentăm mai mult viața, pentru că ei învață lucrurile astea pe măsură ce timpul trece. Așa că încep să înțeleg ce înseamnă asta acum. Cred că o astfel de experiență care îți schimbă complet viața, de exemplu un dezastru natural, este cu adevărat o provocare, cred, să vezi cum reacționezi la pierderi”, a declarat Miley.

Vedeta a explicat că a preferat să aleagă o atitudine pozitivă. „Am avut de ales între stresul post-traumatic sau dezvoltarea post-traumatică. Cred că simți că nu ai control, mai ales atunci când se întâmplă să fie un dezastru natural, nu poți învinge natura, este pur și simplu această situație. Să poți să privești în interiorul tău și să găsești acea dezvoltare și să spui ‘Ce voi face în această privință’ și să poți să fii un membru activ al comunității – nu ca celebritate, ci pur și simplu ca vecin – asta a fost o experiență incredibilă.”

După incendiu Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au întors la locuința lor, unde au mai găsit doar literele din beton care formează cuvântul LOVE (dragoste, n.r.) pe care le aveau lângă ușă.

„Asta este tot ce ne-a rămas, așa că am simțit că a fost cumva poetic. Poți oricând să reconstruiești lucruri materiale, dar acea dragoste care nu poate fi distrusă este întotdeauna acolo și întotdeauna va fi puternică”, a mai spus Miley în cadrul interviului. „Asta a fost ceva ce mi-a oferit multă lumină într-o perioadă întunecată”.

Citește și:
Gerard Butler, Miley Cyrus și Robin Thicke se numără printre vedetele care și-au pierdut casa în incendiile de vegetație din California

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people