Mila Kunis vorbește despre relația cu Ashton Kutcher după divorțul acestuia de Demi Moore

Mila Kunis a vorbit despre începutul relației cu Ashton Kutcher, precum și despre felul în care divorțul acestuia de Demi Moore le-a influențat relația.

Mila Kunis vorbește despre relația cu Ashton Kutcher după divorțul acestuia de Demi Moore

Mila Kunis și Ashton Kutcher formează un cuplu de trei ani și au împreună doi copii, însă ei s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, cei doi jucând împreună în serialul „That ‘70s Show”. Mila Kunis juca rolul lui Jackie Burkhardt, iar Ashton pe cel al lui Michael Kelso, cele două personaje formând un cuplu pe micul ecran.

Actrița a povestit în cadrul emisiunii Armchair Expert că în acea perioadă între ea și Ashton nu era vorba despre o relație, fiind doar prieteni. Ba mai mult, actorul obișnuia să îi facă temele. „Nu exista nimic sexuală cu niciunul dintre noi”, a spus aceasta.

De-a lungul timpului, atât Mila, cât și Ashton au fost implicați în alte relații. Actrița a început o relație cu Macaulay Culkin, iar din 2003 Ashton a început să se vadă cu Demi Moore, ei căsătorindu-se în 2005.

Așa cum bine știi însă, cele două relații s-au încheiat, iar Mila a vorbit în cadrul interviului și despre despărțirea de Macaulay Culkin din 2010, spunând că a fost o experiență groaznică.

„Am distrus totul. Am fost groaznică când aveam 20 de ani și recunosc asta. Mi-a luat destul de mult timp să recunosc și să spun ‘Știi ce? Am fost îngrozitoare și accept asta și sunt conștientă de asta acum,’… Este greșit ce am făcut și cum am făcut asta”, a spus Mila Kunis.

În 2011 Ashton Kutcher și Demi Moore s-au despărțit și un an mai târziu, în 2012, ei au divorțat. În acea perioadă au început să apară și primele zvonuri despre o posibilă relație între Mila Kunis și Ashton. Cei doi s-au văzut la Globurile de Aur și se pare că de atunci a existat o atracție între cei doi.

Cu toate acestea, Kutcher a încercat să o ajute pe Mila să se întâlnească cu o altă persoană, însă acel bărbat nu a venit la întâlnire, iar cei doi actori au petrecut noaptea împreună.

Relația lor nu a scăpat de atenția presei, în jurul celor doi existând numeroase zvonuri legate de divorțul lui Kutcher și de posibilele infidelități ale acestuia din timpul căsniciei cu Demi Moore.

„El era în perioada de după, după divorț. Dar cred că existau o mulțime de concepții greșite despre divorț. Și deoarece el era discret și respectuos nu a spus nimic. Așa că el a lăsat ca zvonurile să rămână zvonuri. Oamenii le-au crezut… El a mers mai departe. Astfel, oamenii au avut o concepție ciudată despre cine era el în funcție de zvonurile pe care el nu le-a comentat”, a declarat Mila Kunis.

Ea a adăugat că nu a fost deranjată de toate comentariile, deoarece știa cine este Ashton cu adevărat: „Am pornit în această relație super transparenți unul cu celălalt. Știam 100% care sunt greșelile fiecăruia. Știam exact cine suntem. Știam exact cine am fost în trecut. Totul.”

Mila Kunis a declarată că au ales să se accepte așa cum sunt, iar în prezent ei formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.

Citește și:
Mila Kunis răspunde zvonurilor despre divorț și sarcină

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people