Mesajul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a face referire și la Meghan Markle

Tradiționalul mesaj de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a a fost difuzat azi de toate televiziunile britanice.

Mesajul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a face referire și la Meghan Markle

În mesajul său, Regina Elisabeta a II-a a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste comise în Marea Britanie în 2017, soţului ei – prinţul Philip – şi s-a declarat bucuroasă că familia regală se va mări în 2018.

Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre „curajul” şi „rezistenţa extraordinară” de care au dat dovadă supravieţuitorii atentatului comis la finalul concertului susţinut de cântăreaţa Ariana Grande, în luna mai, la Manchester, precizând că a avut „privilegiul” de a o întâlni pe artistă după acea tragedie.

Regina a mai amintit în discursul ei şi victimele uraganelor din Marea Caraibilor şi pe cele provocate de incendiul din Turnul Grenfell din Londra, în urma căruia 71 de persoane si-au pierdut viața pe 14 iunie.

În vârstă de 91 de ani, Regina Elisabeta a II-a a evocat şi viaţa de familie, menţionând că în luna noiembrie s-au împlinit 70 de ani de la căsătoria sa cu Prinţul Philip, acum în vârstă de 96 de ani și care s-a retras din viaţa publică în vara acestui an.

„Prinţul Philip a decis că este momentul să îşi încetinească puţin activităţile, după ce, aşa cum a declarat chiar el, ‘s-a achitat de partea lui de datorie’. Însă eu ştiu că sprijinul și simţul lui unic al umorului vor rămâne pentru totdeauna la fel de puternice”, a declarat Regina.

Regina Elisabeta s-a declarat „nerăbdătoare să îi primească pe noii membri ai familiei regale anul viitor”, făcând astfel referire la actrița Meghan Markle, care se va căsători cu Prințul Harry pe 19 mai, dar şi la cel de-al treilea copil al Prinţului William şi soţiei acestuia, Kate Middleton, care se va naşte în aprilie.

Actrița Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, petrece Crăciunul alături de familia regală britanică la Sandringham, reşedinţa pe care regina o deţine în comitatul Norfolk din estul Angliei. Ea a participat la slujba de Crăciun la braţul Prinţului Harry şi în compania celorlalţi membri ai familiei regale.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, portretul oficial de logodnă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people