Mesajele transmise de Răzvan și Irina Fodor pentru fiica lor, Diana, care a împlinit 10 ani

Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor, a împlinit 10 ani. Părinții ei i-au transmis cu această ocazie mai multe mesaje emoționante.

Mesajele transmise de Răzvan și Irina Fodor pentru fiica lor, Diana, care a împlinit 10 ani

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, care a împlinit recent 10 ani. 

Răzvan Fodor a scris pe contul personal de Instagram un mesaj special pentru fiica lui, mărturisind cu această ocazie că viața lui s-a schimbat complet de când a devenit tată. „Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze. După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu. La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta!”, a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

De asemenea, și Irina, soția lui Răzvan Fodor, a transmis și ea pe rețelele de socializare un mesaj plin de emoție pentru fiica ei. „De azi, nu își mai scrie vârsta cu o singură cifră. De 10 ani, ne tot uităm la ea și ne mirăm de cât de mult ne seamănă sau cât de diferită e de noi, uneori. Încet, personalitatea ei a luat o formă, iar bucuria, energia, optimismul, curiozitatea, curajul și încăpățânarea au devenit caracteristici dominante. Poate să fie ca o furtună care mătură tot în fața ei, sau să funcționeze ca un motor puternic pentru ea și toți din jur. Iar noi privim topiți de dragoste toate transformările astea. La mulți ani, copil cu soare în suflet, te iubim!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina și Răzvan Fodor au o căsnicie de invidiat. Răzvan, care este și gazda emisiunii „Burlacul” de pe Antena 1, a vorbit despre secretul care se află în spatele căsniciei sale fericite. „Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine. Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm același lucru, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze. Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armoni”, a declarat Răzvan Fodor.

Citește și:
Alexandra Dinu, dezvăluiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat crescându-și singură copilul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people