Melania Trump a dezvăluit decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă de anul acesta

Melania Trump respectă tradiția și a dezvăluit decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă într-un clip video.

Sezonul sărbătorilor de iarnă a fost deschis în mod oficial și în Statele Unite, Prima Doamnă Melania Trump dezvăluind decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă, anunțând totodată și tema aleasă pentru acest an, „The Spirit of America” (Spiritul Americii, n.r.).

„Spiritul Americii strălucește în Casa Albă! Sunt încântată să arăt această expoziție frumoasă de patriotism pentru ca toată lumea să o vadă și sunt entuziasmată ca toți să se bucure de frumusețea sezonului de Crăciun!”, a scris Prima Doamnă pe Twitter, postând și un clip video, în care aceasta admiră noile decorațiuni.

„Cu mare bucurie familia noastră vă întâmpină la Casa Albă în acest sezon pentru a sărbători Spiritul Americii”, apare într-o carte ce poate fi achiziționată ca suvenir de către vizitatori.

Din decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă fac parte anul acesta și un brad dedicat familiilor militarilor, precum și Casa Albă realizată din turtă dulce, anul acesta existând și alte modele speciale, precum Muntele Rushmore.


Bradul oficial a fost ales în urma unui concurs și a fost adus în urmă cu o săptămână la Casa Albă.

Decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă au fost în lucru timp de mai multe luni, primele planuri fiind făcute în luna iulie, potrivit unei declarații emise de Casa Albă.

Citește și:
Melania Trump are statuie în orașul natal – și e cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people